U Slatini voženo 8.kolo Slavonsko brdske biciklističke lige

”Super mini kup Slatina 2011”
09.05.2013.
Škola nogometa Slatina ugostila Slaven Belupo
09.05.2013.
”Super mini kup Slatina 2011”
09.05.2013.
Škola nogometa Slatina ugostila Slaven Belupo
09.05.2013.

U Slatini voženo 8.kolo Slavonsko brdske biciklističke lige

Preko 70 biciklista pristiglo je u Slatinu proteklog vikenda iz Virovitice, Orahovice, Donjeg Miholjca, Požege, Daruvara, Osijeka, Slavonskog Broda, Pakraca, Novog Sada, Šida uz članove domaćina natjecanja Biciklističkog kluba Slatine kako bi se okušali u utrci 8. Kola Slavonske brdske biciklističke lige.  Po prvi puta marljivi članovi slatinskog biciklističkog kluba prihvatili su se organizacije ove uistinu zahtjevne utrke, a riječima brojnih sudionika ispit su položili visokom ocjenom.

Posebice atraktivne bile su staze na kojima se vozila ova pomalo ekstremna biciklistička disciplina. Počevši od samog starta na lokaciji ispred slatinskog Zavičajnog muzeja pa slatinskim brdsko šumovitim predjelima kroz slatinske vinograde pa sve do cilja na lokaciji slatinskog vidikovca. Utrku je u 5 različitih kategorija završilo 69 natjecatelja biciklista, a evo i imena najboljih:

Kategorija SPORT:
1.    Tomislav Ðuranović BK ŽDRAL DARUVAR
2.    Krešimir Ivančić BK OSIJEK 2010
3.    Josip Volf BK OSIJEK 2010

Kategorija ELITE:
1.    Saša Jeftinić BK ŽDRAL DARUVAR
2.    Tomislav Nemet BK MARATON – Donji Miholjac
3.    Tomislav Horvat BBK POŽEGA

Kategorija ŽENE:
1.    Violeta Trifković BK JEDNOTA – Šid
2.    Dea Pavičić LUKS RACING TEAM – Požega
3.    Marijana Leko BBK POŽEGA

Kategorija JUNIOR:
1.    Marko Batori BBK POŽEGA
2.    Dražen Bertić  BK OSIJEK 2010
3.    Aleksandar Roman BK JEDNOTA – Šid

Kategorija MASTER:
1.    Nikola Borić BK LOOD – Orahovica
2.    Slobodan Radovanović BK JEDNOTA – Šid
3.    Goran Pavić BBK POŽEGA

Sasvim solidne rezultate ostvarili su i članovi domaćina natjecanja. U ukupnom poretku kategorije Sport 13.mjesto osvojio je Franjo Martinović, 15. Mario Perković, a 18. je bio Ivan Jurlina.  U kategoriji žena rekreativnu vožnju odvozile su Vesna Hudoletnjak i Ivanka Jurić plasiravši se na ukupno 67., odnosno 68. mjesto ukupnog poretka. Vožnju u klasi Elite na 15. 17. i 18. mjestu završili su Boris Ladan, Matej Podmanicki i Mladen Crnobrnja dok je mladi Igor Bunarkić bio 6. u klasi Junior.

Sama utrka bila je uklopljena u program proslave Dana Grada, a po njenom završetku medalje najboljima uručio je slatinski dogradonačelnik Željko Stipanić.

Skip to content