5. Kup Zbora narodne garde
09.05.2013.
U Slatini voženo 8.kolo Slavonsko brdske biciklističke lige
09.05.2013.
5. Kup Zbora narodne garde
09.05.2013.
U Slatini voženo 8.kolo Slavonsko brdske biciklističke lige
09.05.2013.

”Super mini kup Slatina 2011”

Rukometni klub Slatina bio je organizator međunarodnog rukometnog turnira za najmlađe tzv.- ”Super mini kupa Slatina 2011”. Montažno igralište specijalno za ovu priliku bilo je postavljeno na parkiralištu na Trgu Svetog Josipa ispred popularnog ”Stojkovca”. Osim domaćina mladih rukometaša Slatine na turniru je sudjelovalo još sedam ekipa raspoređenih u dvije skupine. Međunarodni štih ovom jakom turniru koji se igrao povodom obilježavanja Dana Grada dale su ekipe pomlatka Metaloplastike iz Šapca kluba slavne i blistave rukometne prošlosti i mladi predstavnici RK Maglaja iz Bosne i Hercegovine.
Rukometaši Slatine lako su se u skupini A razračunali sa vršnjacima iz Osijeka (15:7), Daruvara (23:5) i Šapca (25:3) tim pobjedama osvojivši prvo mjesto u skupini i plasman u polufinale turnira. Puno izjednačenija bila je skupina B u kojoj su prvo mjesto osvojili mladi rukometaši Rudara iz Samobora dok su mjesto iza ostali članovi RK Virovitice.
U polufinalu Slatina lako preko Virovitice (17:8) ulazi u finale dok mladi Rudari isto čine  u utakmici protiv RK Osijeka (14:9).
U odličnoj finalnoj utakmici za samo jedan gol od domaćih bolji su bili gosti iz Samobora(13:12).

Konačan poredak:
1. Rudar Samobor
2. Slatina
3. Virovitica
4. Osijek
5. Maglaj
6. Daruvar
7. Nexe – Našice
8. Metaloplastika – Šabac

Za najboljeg igrača turnira proglašen je član pobjedničke ekipe iz Samobora Mihael Trčak, najbolji je golman Davor Harš (Virovitica) dok je Jakov Janečić (Slatina) bio najbolji strijelac jakog turnira održanog u Slatini. Nagrade najboljima uručio je Robertino Repić predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine dok je sam turnir uručivši zahvalnice svim sudionicima otvorio slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš.

Skip to content