Berkec i Helt, rukometaši i streljačice najsportaši Slatine

Veliki broj natjecatelja obilježio je ovogodišnje utrke ulicama grada Slatine
09.05.2013.
”Danak anđelima” u kinu Pučkog otvorenog učilišta Slatina
10.05.2013.
Veliki broj natjecatelja obilježio je ovogodišnje utrke ulicama grada Slatine
09.05.2013.
”Danak anđelima” u kinu Pučkog otvorenog učilišta Slatina
10.05.2013.

Berkec i Helt, rukometaši i streljačice najsportaši Slatine

Hrvatski dom bio je domaćin svečanosti proglašenja najbolje sportašice, sportaša, momčadi i ženske ekipe grada Slatine za proteklu 2012 godinu, a koju je organizirala Zajednica športskih udruga Slatina.
Iako na svim poljima teška godina, zahvaljujući požrtvovnosti sportskih kolektiva i sportaša uz uvijek bezuvjetnu podršku Grada, slatinski je sport i u takvim uvjetima uspio polučiti sasvim zadovoljavajuće, ali i zavidne rezultate – moglo se je čuti na svečanosti koju je vodio Željko Stipanić tajnik Zajednice  športskih udruga i slatinski dogradonačelnik.

Najbolja momčad grada Slatine za 2012. godinu je rukometni klub Slatina, najbolja ekipa je ženska selekcija streljačkog kluba Miholjac iz Gornjeg Miholjca koja je u sastavu Štefica Mazok, Ivana Venus i Ankica Ilijević na državnom prvenstvu u Zagrebu osvojila visoko treće mjesto u disciplini malokalibarska puška 40 metaka ležeći dok je titula sportaša Slatine sasvim zasluženo završila  u rukama Ivana Berkeca člana rukometnog kluba Slatine, a u konkurenciji sportašica istu je zaslužila mlada Hermina Helt hrvačica hrvačkog kluba Slatine inače seniorska viceprvakinja Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom te juniorska prvakinja Hrvatske.
Za iznimno uspješne rezultate postignute u mlađim uzrasnim kategorijama priznanje su dobili Una Maravić – Tae kwon do klub Slatina, Doroteja Santi i Tomislav Jaković članovi atletskog kluba Slatina, te Boris Ivković i Karlo Petrak uzdanice hrvačkog kluba Slatina. Istim priznanjem honorirani su članovi selekcije rukometnog kluba Slatine u mini rukometu rođeni 2002. godine te pioniri nogometaši Slatine uzrasta U – 14.
Nagrade laureatima dodijelili su Ivan Roštaš slatinski gradonačelnik  i Miroslav Venus dogradonačelnik Grada Slatine.

Skip to content