Santi i Klement, rukometaši i atletičarke ŠŠD Slatina najbolji u 2011.

Rekreativna biciklijada
09.05.2013.
Gradonačelnik ugostio viceprvake Hrvatske
09.05.2013.
Rekreativna biciklijada
09.05.2013.
Gradonačelnik ugostio viceprvake Hrvatske
09.05.2013.

Santi i Klement, rukometaši i atletičarke ŠŠD Slatina najbolji u 2011.

Dorotea Santi i Marko Klement najbolja su sportašica i sportaš Grada Slatine za 2011 godinu u izboru Zajednice športskih udruga Grada Slatine dok je priznanje za najbolju mušku ekipu otišlo u ruke Momčila Filipovića kapetana rukometnog kluba Slatina, a priznanje za najbolju žensku ekipu u 2011.-oj pripalo je Školskom športskom društvu Slatina Osnovne škole Eugena Kumičića za odlične nastupe u krosu ekipe predvođene Dorotejom Santi, Matejom Minauf, Martinom Novoselac i Vlatkom Batur.

Marko Klement član Hrvačkog kluba Slatina  najbolji je sportaš Grada Slatine u izboru Zajednice športskih udruga. To laskavo priznanje Marko je zaslužio ponajviše osvajanjem drugog mjesta na prvenstvu Hrvatske za seniore kao i titulom juniorskog prvaka Hrvatske grčko – rimskim stilom. Marko je član hrvačke juniorske reprezentacije Hrvatske, a svoju sportsku svestranost dokazuje i na nogometnim travnjacima u dresu nogometnog kluba iz Gornjeg Miholjca.
Najsportašica četrnaestogodišnja Dorotea Santi članica Atletskog kluba Slatina redovita je sudionica završnica pojedinačnog prvenstva Hrvatske u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Protekle godine na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popela se je u Puli na državnom prvenstvu za juniorke u njezinoj omiljenoj disciplini 1 500 metara.

Priznanje za najbolju mušku sportsku ekipu u protekloj godini sasvim je zasluženo završilo u vitrinama rukometnog kluba Slatina. Stopostotni domaći ”proizvod”, klub bogate povijesti trenutno je vodeća momčad 2.HRL skupine sjever s tendencijom da na tom mjestu ostane i u nastavku natjecanja. Rad s mladima (šest uzrasnih selekcija), konstantna edukcija vlastitog trenerskog kadra, ispunjene tribine i amaterizam, garancija su svijetle budućnosti slatinskog rukometnog kluba.
Posebno ponosna može biti Božica Majhen ravnateljica OŠ Eugena Kumičića jer su atletičarke Dorotea Santi, Mateja Minauf, Martina Novoselac i Vlatka Batur članice  Školskog športskog društva Slatina, društva upravo  pod ingerencijom navedene škole, najbolja ženska ekipa Grada Slatine u 2011 godini.

Za iznimno uspješne rezultate ostvarene u mlađim kategorijama odlukom izvršnog odbora priznanja su dobili Ivan Balić, Ema Repić i Una Maravić svi odreda nositelji crnog pojasa i majstorski kandidati članovi TKD Slatina za berbe medalja na brojnim turnirima diljem regije kao i na državnom prvenstvu po pravilima ITF organizacije. Priznanje je dobila i mlada Hermina Helt članica Hrvačkog kluba Slatina. Hermina je kadetska i seniorska prvakinja Hrvatske u hrvanju za 2011 godinu. Tomislav Jaković član Atletskog kluba Slatina i ŠŠD Slatina nagrađen je priznanjem za visoke plasmane na srednje prugaškim državnim natjecanjima koja su se održavala pod ingerencijom Hrvatskog atletskog saveza.

Jedino ekipno priznanje zavrijedili su  dječaci A – kategorije rođeni 1998 godine, jedna od šest mlađih uzrasnih kategorija Rukometnog  kluba Slatine, osvajači međužupanijske rukometne lige te osvajači sedmog mjesta na državnom prvenstvu održanom prošle godine u Metkoviću.
Nagrade najuspješnijim sportašima Slatine za proteklu godinu na svečanosti održanoj sinoć u Hrvatskom domu koju je vodio Željko Stipanić tajnik Zajednice športskih udruga dodijelili su gradonačelnik Ivan Roštaš te  Miroslav Venus i Jovana Žnidarec dogradonačelnik i dogradonačelnica Grada Slatine.

Skip to content