Gradonačelnik ugostio viceprvake Hrvatske

Santi i Klement, rukometaši i atletičarke ŠŠD Slatina najbolji u 2011.
09/05/2013
Slatinski državni prvak u atletici – TOMISLAV JAKOVIĆ
09/05/2013

Gradonačelnik ugostio viceprvake Hrvatske

Danas su prostore gradske vijećnice Grada Slatine posjetili mladi rukometaši Slatine, inače od prošlog tjedna novi viceprvaci Hrvatske. Tom laskavom titulom okitili su se u Karlovcu na 12. Otvorenom  prvenstvu Hrvatske u Super mini rukometu za dječake i djevojčice rođene 2002. godine i mlađe. Povodom ovog  iznimnog sportskog uspjeha mlade je rukometaše ugostio slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš.
Rukometaši su kod gradonačelnika stigli u pratnji svoje trenerice Vlatke Zeman i predstavnika rukometnog kluba Slatine Zorana Bočkaja.

” Pobijediti sedam utakmica za redom u takvoj konkurenciji kakva je bila na prvenstvu Hrvatske nije mala stvar, zato dečki svaka čast, i Vama i Vašim roditeljima, trenerici, uopće rukometnom klubu, na ovom sjajnom rezultatu. Još ste jednom pronijeli ime Slatine i zato Vam još jednom veliko hvala!” – rekao je gradonačelnik Roštaš obraćajući se malim sportašima i njihovoj pratnji. Trenerica druge ekipe u Hrvatskoj Vlatka Zeman još se je jednom u svoje, u ime djece i roditelja, te slatinskog kluba, zahvalila gradonačelniku na financijskoj pomoći. Na koncu ove male svečanosti gradonačelnik Roštaš uručio je prigodne poklone ”srebrnim” rukometašima.

Skip to content