Mladim rukometašima Slatine prvo mjesto, gostima samo mrvice
09.05.2013.
OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR ZA POJEDINCE – SLATINA 2012.
09.05.2013.
Mladim rukometašima Slatine prvo mjesto, gostima samo mrvice
09.05.2013.
OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR ZA POJEDINCE – SLATINA 2012.
09.05.2013.

Dvostruka kruna za Davora Majačića

Odličnom igrom tijekom cijelog turnira ” Slatina Open 2012” Davor Majačić u potpunosti je zaslužio nominalnu titulu i epitet najboljeg tenisača Slatine.

Naime, jučer je finalnim susretima završio još jedan izuzetno zanimljiv turnir što ga povodom Dana Grada već tradicionalno organizira teniski klub Slatina, a kako u pojedinačnoj, a tako i u konkurenciji parova naslov pobjednika više nego suvereno osvojio je Davor Majačić.

Tek pokoji gem izgubio je Majačić na putu do finala.

U četvrtfinalu pomeo je Miloša Cvjetkovića, dostojan otpor u polufinalu nije pružio niti jedini ”preživjeli” predstavnik stare garde Draško čurić (6:3, 6:1), a finalni okršaj bio je tek šala –mala za Majačića koji se poigrao sa totalno indisponiranim Slavenom Mađarićem (6:1,6:2).

U finalu parova Majačiću i partneru mu Ivanu Tomljanoviću s druge su strane mreže stajali virovitički predstavnici Saša Felendeš i Zvonko Zdjelar. Iako su Virovitičani dobili prvi set (6:4), više od toga nije išlo.

Razigrani Majačić bio je nezaustavljiv, Tomljanović standardno dobar, a Felendeš frustriran i nervozan za dva laka seta (6:3,6:1) u korist najboljeg slatinskog dvojca.

Ovogodišnje izdanje slatinskog turnira pamtit će se po prekidu dominacije nešto starijih igrača.

Tek spomenuti čurić polufinalem i neuništivi Tomljanović naslovom u parovima obranili su čast slatinske veteranske scene na koju su odlučno zakoračili dvostruki pobjednik Davor Majačić,  ”bombarder” Slaven Mađarić i sve bolji Mario Novotny (zaustavljen u tri seta polufinala od strane Mađarića).

Sudionicima finala te svim učesnicima na koncu se s nekoliko prigodnih riječi obratio Ivan Lah predsjednik slatinskog kluba te potom uz asistenciju Željka Stipanića slatinskog dogradonačelnika peharima nagradio najbolje pojedince najpopularnijeg slatinskog teniskog turnira.

Skip to content