UDVDR Ogranak Slatina 15. rujna organizira tradicionalnu Slatinsku fišijadu

Grad Slatina prodao građevinsku parcelu u Poduzetničkoj zoni Turbina 2
10/09/2019
II. Izmjena dokumentacije – Otvoreni postupak javne nabave „Radovi na uređenju EPIcentar Sequoia” EV. BROJ: 40/19.
11/09/2019

UDVDR Ogranak Slatina 15. rujna organizira tradicionalnu Slatinsku fišijadu

Ove nedjelje stiže još jedan veliki događaj kojim se obilježava Dan grada Slatine. Osmu godinu za redom Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina na čelu s predsjednikom Ivanom Selenićem priprema tradicionalnu Slatinsku fišijadu.

Ovo kulinarsko natjecanje Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina organizira povodom obljetnice oslobođenja slatinske vojarne i karaula Kapinci i Noskovci.

Samo natjecanje, na koje se može prijaviti svaki ljubitelj kulinarskih vještina, održat će se u nedjelju 15. rujna u Parku 136. slatinske brigade, a počet će u 8:30 sati.

Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane majstore kotlića da se obavezno prijave za natjecanje na broj telefona 091 510 38 00 i to do petka 13. rujna, kako bi mogli osigurati dovoljnu količinu očišćene ribe.

Osim natjecanja u kuhanju fiša Fišijada je ove godine dobila i dodatan program u vidu natjecanja u potezanju konopa.
Ekipu u potezanju konopa činit će 5 natjecatelja i voditelj, a sam natjecateljski dio potrajat će do 12 sati nakon čega će uslijediti proglašenje najboljih ekipa, ali i zajednički ručak na kojem će svim posjetiteljima biti serviran besplatni fiš kojeg će za vrijeme natjecanja spravljati sami članovi Udruge.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content