Stručni skup za predstavnike osnovnih i srednjih škola VPŽ

Održana 4. sjednica Kolegija gradonačelnika i načelnika VPŽ
18.03.2015.
Ivan Roštaš primio gradonačelnika Szigetvára
19.03.2015.

Stručni skup za predstavnike osnovnih i srednjih škola VPŽ

Stručni skup za predstavnike osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije o provedbi Građanskog odgoja i obrazovanja održan je u utorak, 17. ožujka u žuanijskoj velikoj vijećnici.

Viši savjetnici za nacionalne programe u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Nevenka Lončarić Jelačić i Tomislav Ogrinšak, u sklopu skupa održali su predavanja i organizirali radionice za sudionike – koordinatore u školama za provedbu Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja, stručne suradnike i ravnatelje osnovnih i srednjih škola.

U uvodnom dijelu skupa predstavnici županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu predstavili su voditelje županijskog stručnog vijeća za Građanski odgoj i obrazovanje u Virovitičko-podravskoj županiji te su prezentirani koraci u provedbi Programa, kao i vođenje pedagoške dokumentacije.

U drugom dijelu skupa riječi je bilo o među-predmetnom planiranju, programiranju i izvođenju nastave usmjerene na kompetencijski pristup i ishode Građanskog odgoja i obrazovanja, u sklopu čega je organizirana i radionica.

Na samom kraju evaluirani su rezultati rada u grupama i dojmovi sa skupa. (www.vpz.hr)

Skip to content