Stipendije Grada Slatine – Natječaj otvoren do 30. studenog 2020.

Na slatinskom području uređena dva nova pješačka prijelaza
15.10.2020.
Koncertom Cantus Ansambla 26. međunarodni glazbeni festival DMK zatvorio svoja vrata
19.10.2020.

Stipendije Grada Slatine – Natječaj otvoren do 30. studenog 2020.

Grad Slatina je i ove godine raspisao natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja grada Slatine prema Odluci o stipendiranju učenika i studenata objavljenoj u Službenom glasniku Grada Slatine.

Tako je Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Slatine objavilo natječaj za dodjelu stipendija za školsku godinu 2020./2021. i to za studente koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, zatim za športske stipendije učenicima osnovnih i srednjih škola kao i studentima, a stipendije će dobiti i 7 darovitih studenata u iznosu od po 1.000 kuna mjesečno.

Nakon provedenog javnog natječaja, po tri športske stipendije dodjeljivat će se učenicima osnovne i srednje škole u iznosu od 200,00 kuna mjesečno, te po 1.000,00 kuna studentima.

Studentske stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu od 1.000,00 kuna mjesečno, a ostvariti će ju moći po jedan student koji se školuje za zvanje doktora medicine, zatim budući magistar edukacije matematike, magistar logopedije, magistar edukacijske rehabilitacije, magistar inženjer građevinarstva i magistar farmacije.

Natječaj je otvoren zaključno do 30. studenog ove godine, do kada učenici i studenti trebaju podnijeti zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content