Slatinska udruga ličana „Vila Velebita“ planira izgradnju Ličke kuće u Slatini

Pripreme za nastup Grada Slatine na Viroexpu 2018. u punom jeku
16.02.2018.
U okviru programa ”Zimski susret u plemićkom ljetnikovcu” predstavljene nove brošure
16.02.2018.

Slatinska udruga ličana „Vila Velebita“ planira izgradnju Ličke kuće u Slatini

15. veljače u prostorijama Centra nevladinih organizacija u Slatini, Udruga ličana „Vila Velebita“ Slatina održala je 1. radni sastanak na kojemu je sudjelovalo 14 članova. Sastanak je sazvao Inicijativni odbor za izgradnju Ličke kuće koji je tom prigodom iznio plan i program djelovanja u narednom razdoblju kako bi se odradile sve potrebne mjere da se u Slatini izgradi Lička kuća. Na sastanku se raspravljalo o adekvatnoj lokaciji za gradnju, načinu financiranja i samom izgledu buduće Ličke kuće.
Donesen je zaključak kako će u što skorije vrijeme delegacija predvođena predsjednikom Udruge ličana „Vila Velebita“ Slatina Željkom Šnjarićem posjetiti gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića te ga upoznati s ovom inicijativom i zamoliti za pomoć oko pronalaska adekvatne lokacije.
Napravljen je prijedlog izgleda Ličke kuće koji će biti predstavljen projektantima kako bi na osnovu toga izradili krajnje idejno rješenje.
Iznesen je i financijski plan prema kojemu će se sredstva ishoditi iz EU fondova, a projektna dokumentacija uz pomoć VIDRE Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Gradske razvojne agencije Slatina.(www.radioslatina.hr)

no images were found

 

Skip to content