U okviru programa ”Zimski susret u plemićkom ljetnikovcu” predstavljene nove brošure

Slatinska udruga ličana „Vila Velebita“ planira izgradnju Ličke kuće u Slatini
16.02.2018.
DVD Donji Meljani održalo Redovnu godišnju Skupštinu
18.02.2018.

U okviru programa ”Zimski susret u plemićkom ljetnikovcu” predstavljene nove brošure

U Informativno-edukativnom centru ”Dravska priča” u Noskovačkoj Dubravi, u okviru programa ”Zimski susret u plemićkom ljetnikovcu”, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije predstavila je 16. veljače novosti u turističkoj ponudi i sadržaje na području županije kao i nove promotivne materijale, odnosno brošure ”Panonske biciklističke staze” i ”Promatranje ptica uz rijeku Dravu”.

Na predstavljanju su, između ostalih, nazočili virovitičko-podravski župan Igor Andrović, ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ Tatjana Arnold Sabo, direktor Viroexpa 2018. Bojan Mijok, zamjenik direktorice Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Josip Mikolčić, te pomoćnik direktorice Turističke zajednice Grada Slatine Dario Vrbaslija.

Tatjana Arnold Sabo, ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije pozdravila je sve nazočne, a potom je brošure predstavio zamjenik direktorice Turističke zajednice VPŽ Josip Mikolčić.

Predstavljen je i sportsko-turističko-gastronomski spektakl „Papuk extreme chalenge”  koji će se u lipnju održati u Orahovici u organizaciji grada Orahovice i plivačkog kluba.

Promatranje ptica uz rijeku Dravu i Panonske biciklističke staze bit će lakše i spektakularnije uz novu opremu koja je također predstavljena ovom prigodom.
Tako su nazočnima predstavljeni novi bicikli, njih 36, kojima će se posjetitelji moći služiti u obilasku vodotoka rijeke Drave, uzvodno i nizvodno od Noskovaca, te kacige, reflektirajući prsluci, dvogledi za promatranje ptičjih vrsta…(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content