Pripreme za nastup Grada Slatine na Viroexpu 2018. u punom jeku

Predstavljanje Ogranka MH Slatina na Danu Matice hrvatske 2018. u Zagrebu
16.02.2018.
Slatinska udruga ličana „Vila Velebita“ planira izgradnju Ličke kuće u Slatini
16.02.2018.

Pripreme za nastup Grada Slatine na Viroexpu 2018. u punom jeku

15. veljače u Gradskoj vijećnici održan je drugi radni sastanak vezan za organizaciju nastupa Grada Slatine na Viroexpu 2018.
Budući je 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2018. tako reći pred vratima jer će se održavati od 23. do 25. veljače u Virovitici, pripreme su u punom jeku.

Kako smo već ranije izvijestili, Grad Slatina će se na ovogodišnjem Viroexpu predstaviti zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima i udrugama, te se u tu svrhu priprema sajamski prostor (jedan od najvećih na sajmu) od stotinjak kvadrata koji je već sada poprimio svoje prve konture.

U Udruženju obrtnika Slatina na sastanku održanom 14. veljače dogovoren je raspored štandova unutar zajedničkog izlagačkog prostora, gdje su obrtnici izrazili zadovoljstvo angažmanom Grada Slatine u samoj organizaciji te pozdravili zajedničko predstavljanje.

Na random sastanku govorilo se i o programu kojim će se Grad Slatina predstaviti i naravno privući pozornost što većeg broja posjetitelja sajma.
Dogovoreno je kako će svi zainteresirani biti informirani o događanjima, putem etera Radio Slatine izravnim javljanjima sa sajma, ali i kroz nekoliko emisija u kojima će se predstaviti slatinski poduzetnici koji će uz Grad Slatinu, GRAS, i Turističku zajednicu grada Slatine biti izlagači na zajedničkom prostoru Grada Slatine.
Emisije u programu Radio Slatine moći ćete slušati kroz idući tjedan.
Intenzivno se radi i na izradi novog broja Slatinskog petka u kojemu će se također između ostaloga moći vidjeti raspored štandova slatinskih izlagača na Viroexpu.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content