Slatina kom d.o.o. započeo dostavu edukativnih letaka zajedno s namjenskim vrećicama u boji

Svibanj u Slatini završio sjednicom Gradskog vijeća Grada Slatine
01/06/2019
„Ovce koje piju more“ stigle u Slatinu – posjetite izložbu u Zavičajnom muzeju
02/06/2019

Slatina kom d.o.o. započeo dostavu edukativnih letaka zajedno s namjenskim vrećicama u boji

Tvrtka Slatina kom d.o.o. započela je dostavu edukativnih letaka zajedno s namjenskim vrećicama u boji (plava – karton i papir, žuta – plastika, zelena – staklo, siva mala – limenke i siva velika  – tekstil) na kućnu adresu svih korisnika.

Dostavljeni  letci i vrećice trebale bi građane potaknuli na bolje odvajanje reciklabilnog otpada koji se skuplja svaki mjesec pod nazivom „od vrata do vrata“ na cijelom području grada Slatine i prigradskih naselja, te korištenje usluge predaje otpada u reciklažnom dvorištu.

Ukoliko niste preuzeli dostavu edukativnog materijala s vrećicama iste može podignuti na blagajni tvrtke Slatina kom d.o.o.

Građani su obvezni koristiti namjenske vrećice za odvajanje reciklabilnog otpada prema naputku. Oni koji ne budu odvajali otpad prema navedenom i isti predavali s miješanim komunalnim otpadom biti će novčano kažnjeni u skladu s odredbama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada Grada Slatine.

Slatina kom d.o.o.

Slatina kom d.o.o. Stani smeću na kraj RECIKLIRAJ

Skip to content