Slatina još ljepša uz nove klupe

Grad Slatina uputio javni poziv na suzbijanje ambrozije
26.07.2018.
Završilo Kino pod zvijezdama
26.07.2018.
Grad Slatina uputio javni poziv na suzbijanje ambrozije
26.07.2018.
Završilo Kino pod zvijezdama
26.07.2018.

Slatina još ljepša uz nove klupe

sdr

Početkom srpnja mnoge građane su zaintrigirali građevinski radovi koji su se odvijali u samom središtu Slatine, a ovih su dana dobili i odgovor.
Naime u Slatini su na Šetalištu Julija Burgera, odnosno u parku koji okružuje Pučko otvoreno učilište Slatina ili ti slatinsko kino postavljene 4 nove klupe, te još tri uz pješačku stazu prema pošti.

U postupku je postavljanje još jedne nove klupe pored mosta na Javorici, u blizini skretanja za ulicu Lipa.

Klupe tipa Bretana ukupne vrijednosti 24.375,00 kn nabavljene su od zadarske tvrtke ARTA-ZIP, dok su radove na izradi i opločenju platoa za klupe te montažu klupa obavili djelatnici tvrtke Slatina Kom d.o.o. u ukupnoj vrijednosti 28.396,38 kn.

Građani su pozdravili ovu inicijativu Grada Slatine, a mnogi, posebice oni starije populacije s oduševljenjem dočekali i u ovom dijelu grada mjesto za odmor kada se vraćaju s tržnice ili iz trgovine.
„Lijepo je sjesti u hlad po ovim ljetnim vrućinama i malo odmoriti, zaustaviti se na trenutak od svakodnevnog užurbanog života i promatrati prolaznike, možda sresti nekog starog prijatelja i popričati. Nekada smo na onim starim klupama, kojih već odavno nema, čekali početak filma u kinu, bila su to lijepa vremena. Najljepša hvala Gradu Slatini koji nam je to ponovno omogućio posebice što i slatinsko kino ima redovito dobre filmove.“ – rekla nam je Slatinčanka Gordana Vidović. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content