Slatina još ljepša uz nove klupe

Grad Slatina uputio javni poziv na suzbijanje ambrozije
26/07/2018
Završilo Kino pod zvijezdama
26/07/2018

Slatina još ljepša uz nove klupe

sdr

Početkom srpnja mnoge građane su zaintrigirali građevinski radovi koji su se odvijali u samom središtu Slatine, a ovih su dana dobili i odgovor.
Naime u Slatini su na Šetalištu Julija Burgera, odnosno u parku koji okružuje Pučko otvoreno učilište Slatina ili ti slatinsko kino postavljene 4 nove klupe, te još tri uz pješačku stazu prema pošti.

U postupku je postavljanje još jedne nove klupe pored mosta na Javorici, u blizini skretanja za ulicu Lipa.

Klupe tipa Bretana ukupne vrijednosti 24.375,00 kn nabavljene su od zadarske tvrtke ARTA-ZIP, dok su radove na izradi i opločenju platoa za klupe te montažu klupa obavili djelatnici tvrtke Slatina Kom d.o.o. u ukupnoj vrijednosti 28.396,38 kn.

Građani su pozdravili ovu inicijativu Grada Slatine, a mnogi, posebice oni starije populacije s oduševljenjem dočekali i u ovom dijelu grada mjesto za odmor kada se vraćaju s tržnice ili iz trgovine.
„Lijepo je sjesti u hlad po ovim ljetnim vrućinama i malo odmoriti, zaustaviti se na trenutak od svakodnevnog užurbanog života i promatrati prolaznike, možda sresti nekog starog prijatelja i popričati. Nekada smo na onim starim klupama, kojih već odavno nema, čekali početak filma u kinu, bila su to lijepa vremena. Najljepša hvala Gradu Slatini koji nam je to ponovno omogućio posebice što i slatinsko kino ima redovito dobre filmove.“ – rekla nam je Slatinčanka Gordana Vidović. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content