Privremeno zatvaranje prometa za vrijeme proslave Dana grada

Glasnici istine na ultramaratonu VPŽ koji prolazi Slatinom
28/08/2014
Virovitičko-podravskoj županiji 45 milijuna kuna iz Strukturnih fondova EU
28/08/2014

Privremeno zatvaranje prometa za vrijeme proslave Dana grada

Zbog proslave Dana grada Slatine promet će središtem grada privremeno biti zatvoren prema sljedećem rasporedu:
– U nedjelju, 24. kolovoza, od 5 do 20 sati, te u nedjelju, 31. kolovoza, također od 5 do 20 sati promet će biti zatvoren na dijelu nerazvrstane ceste s južne strane Trga svetog Josipa koja prolazi iznad gradskog parka i ispred Starog kotara i crkve svetog Josipa i to od raskrižja Ulice Ante Kovačića s jedne strane do raskrižja s ulicom koja je nastavak Trga svetog Josipa s druge strane.
– U subotu, 30. kolovoza, od 6 do ponedjeljka, 1. rujna do 12 sati za promet će biti zatvorena cesta na dijelu županijske ceste ŽC – 4296, odnosno Trg svetog Josipa od kružnog toka koji će biti u funkciji do raskrižja Trga svetog Josipa s Ulicom bana Josipa Jelačića
– U subotu, 30. kolovoza, od 6 do ponedjeljka, 1. rujna, do 13 sati, za promet će biti zatvoren dio Ulice Ante Kovačića od Trga svetog Josipa od kružnog toka koji će biti u funkciji do raskrižja s ulicom Ane Katarine Zrinski.

Promet će se iz smjera zapada odvijati kroz grad Slatinu obilazno iz Ulice kralja Zvonimira, Šetalištem J. Burgera, zatim Ulicom bana Josipa Jelačića, Kolodvorskom i Nazorovom ulicom, te ponovno Ulicom braće Radić prema istoku i obrnuto. Promet iz Ulice Ante Kovačića iz smjera sjevera prije mjesta zatvaranja prometa bit će usmjeren na raskrižje u Ulicu Ane Katarine Zrinski. (slatina.hr)

Skip to content