Pripreme za Slatinski proljetni sajam u punom jeku

Temeljni ogranak UHDDR Sladojevci izabrao novo rukovodstvo
24.03.2018.
U Zavičajnom muzeju održana uskrsna radionica “Pisanice moga kraja”
26.03.2018.

Pripreme za Slatinski proljetni sajam u punom jeku

Danas (26. ožujka) održan je još jedan radni sastanak vezan za organizaciju Slatinskog proljetnog sajma u maloj vijećnici Grada Slatine ovoga puta u proširenom sastavu. Uz predstavnike organizatora: Grada Slatine Vere Radaš, Turističke zajednice Daria Vrbaslije, Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe Tihane Bišćan i Društva naša djeca Snježane Pačarić, sastanku su prisustvovali ravnatelji i predstavnici osnovnih i srednjih škola s područja grada Slatine, osnovnih škola iz Nove Bukovice i Čađavice, te slatinskih dječjih vrtića.

Slatinski proljetni sajam održat će se 6. svibnja, a obuhvaćat će tri cjeline: Sajam cvijeća, Sajam slastica i Cvjetni korzo gdje će svaka cjelina osmisliti prezentaciju na temu sajma – tratinčica.

Na sastanku se raspravljalo o programu sajma gdje je dogovoreno da će otvorenje biti popraćeno nastupima djece Dječjih vrtića Zeko i Suncokret, te učenika slatinskih osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, zatim Vladimira Nazora Nova Bukovica i Davorina Trstenjaka Čađavica.
Slatinski proljetni sajam posjetiteljima će ponuditi mnoštvo događanja i aktivnosti koje će uz izlagače pomoći osmisliti i učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina. Predviđen je i Gastro program za koji će se pobrinuti Industrijsko-obrtnička škola Slatina.
Tako će posjetitelji moći sudjelovati u zanimljivim radionicama i neizostavnim degustacijama slastica.

Održavanje programa u okviru Sajma cvijeća i Sajma slastica bit će u gradskom parku, a Cvjetni korzo na „staroškolskom“ igralištu.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content