Temeljni ogranak UHDDR Sladojevci izabrao novo rukovodstvo

U Slatini održano predavanje za poljoprivrednike
23.03.2018.
Pripreme za Slatinski proljetni sajam u punom jeku
26.03.2018.

Temeljni ogranak UHDDR Sladojevci izabrao novo rukovodstvo

23. ožujka u prostorijama vatrogasnog doma u Sladojevcima održana je Izborna skupština Temeljnog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci koji trenutno okuplja članove iz Sladojevaca, Sladojevačkog Luga, Radosavaca i Donjih Meljana.
Nakon uvodne riječi dosadašnjeg predsjednika TO UHDDR Sladojevci Dražena Hološija, riječi potpore uputio je predsjednik Gradskog ogranka UHDDR Grada Slatine Željko Kolinger koji je između ostaloga naglasio kako udruge proistekle iz Domovinskog rata nisu jedna drugoj konkurencija, te da treba sačuvati zajedništvo. Udruga je i utemeljena radi čuvanja dostojanstva, promicanja istine i vrijednosti Domovinskog rata.

Nakon izbora radnog predsjedništva iznesena su i prihvaćena izvješća predsjednika i blagajnika za proteklo razdoblje. Potom je dosadašnji predsjednik Dražen Hološi razriješen dužnosti te je izabrano novo rukovodstvo.
Novi predsjednik je Petar Derdić uz kojega su izabrani i ostali članovi predsjedništva, odnosno, Pavlomir Sertić, Franjo Fućkar, Željko Bašić, Ivan Dorić, Dražen Gumbarević i Milan Bobanić.

Novi se predsjednik Petar Derdić zahvalio na ukazanom povjerenju uz nadu da će ga opravdati radom kroz mnogobrojne aktivnosti u narednom razdoblju.

Čestitke novoizabranom predsjedništvu te uspjehe u daljnjem radu uz izraze podrške i još bolje buduće suradnje uputili su i nazočni gosti Skupštine: predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić, predsjednik županijske Udruge veterana vojne policije Dragan Lacković, predsjednik UHDDR Virovitičko-podravske županije Branko Mihoković, predsjednik Mjesnog odbora Sladojevci Tomislav Kizivat, te Radenko Pavić u ime Hrvatskog časničkog zbora Gradskog odbora Slatina i Grada Slatine, istaknuvši kako je TO Sladojevci najstariji ogranak UHDDR na slatinskom području što je bio temelj za osnivanje udruge dragovoljaca na razini grada ali i županije, te bi u konačnici udruga mogla postati jedna od najjačih organizacija ovog područja i po brojnosti ali i po aktivnosti.
Svoju potporu pismenim putem uputio je i Predsjednik Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije  „Glasnici istine“ Pavo Tutenov te pozvao članove TO UHDDR Sladojevci ali i drugih ogranaka da svojim prisustvom uveličaju 1. Memorijalni štafetni ultramaraton Vukovar-Sunja prilikom polaganja vijenaca u Slatini ispred spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata u Parku 136. slatinske brigade 24. ožujka u 14:30.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content