Polaganje temeljnog kamena za izgradnju nove Područne škole Gornji Miholjac

Razgovor sa gradonačelnikom Ivanom Roštašem za Virovitički list
01.09.2014.
Zlatna plaketa uručena županu Tomislavu Tolušiću – Potpisana Povelja o prijateljstvu i suradnji između grada Slatine i Svete Nedelje
01.09.2014.

Polaganje temeljnog kamena za izgradnju nove Područne škole Gornji Miholjac

U ponedjeljak 29. rujna s početkom u 10 sati bit će položen kamen temeljac koji će obilježiti početak radova na izgradnji nove zgrade Područne škole Gornji Miholjac, OŠ Eugena Kumičića Slatina. Svečatnosti će, uz župana Tomislava Tolušića, nazočiti saborski zastupnik Josip Đakić i gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš.

Područna škola Gornji Miholjac, izgrađena davne 1928. godine, do ove godine je radila u neadekvatnim uvjetima, a inicijativom virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića na mjestu stare škole bit će izgrađena nova.

Ukupna vrijednost investicije je 974.738,13 kuna, a rok izgradnje je kolovoz 2015. godine. Govoreći o školstvu i ulaganju u obrazovanje Virovitičko-podravske županije, treba naglasiti da su svake godine u mandatu župana Tomislava Tolušića, počevši od 2008. godine otvarane nove škole i adaptirane stare. Podsjetimo se, ukupno je obnovljeno i izgrađeno preko 30 škola i 5 školskih športskih dvorana (vpz.hr)

Skip to content