Počela edukacija zaposlenih žena u sklopu projekta Grada Slatine „Slatino, zaželi!“

Za „ Rekonstrukciju društvenog doma u Radosavcima“ odobreno 727.285,94 kuna
20/05/2020
U sklopu projekta „Istina o pobjednicima 2020.“ HVIDR-a Slatina uredila prostor ispred spomen obilježja u Parku 136. slatinske brigade i kod Križa mučenika na gradskom groblju
26/05/2020

Počela edukacija zaposlenih žena u sklopu projekta Grada Slatine „Slatino, zaželi!“

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Slatina počela je edukacija zaposlenih žena u sklopu projekta Grada Slatine „Slatino, zaželi!“.

Edukacija zaposlenih žena obvezni je dio projekta „Slatino, zaželi!“ (UP.02.1.1.05.0222) koji će pojednostaviti rad s krajnjim korisnicima te zaposlenim ženama omogućiti usavršavanje u već postojećem poslu, budući da su predavanja bila odgođena zbog situacije izazvane epidemijom COVID-19.

Edukacija za gerentodomaćice provodit će se prema uputama Stožera civilne zaštite uz pridržavanje epidemioloških mjera i socijalnog distanciranja.

21 zaposlena žena tako će proći konzultativno–instruktivnu nastavu u trajanju od ukupno 160 sati koja je nakon uvodnog dijela i podjele nastavnih materijala od strane stručne suradnice za obrazovanje odraslih POU Slatina, Vesne Sente, započela predavanjem dr. Miroslava Venusa, ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije, na temu osnove gerontologije. Osim dr Venusa, predavanja će u narednom periodu održati Kristina Horvat i Neda Dušak.
(www.radioslatina.hr)

 

Skip to content