Za „ Rekonstrukciju društvenog doma u Radosavcima“ odobreno 727.285,94 kuna

Nastavljaju se radovi na uređenju gradskih parkova
19/05/2020
Počela edukacija zaposlenih žena u sklopu projekta Grada Slatine „Slatino, zaželi!“
26/05/2020

Za „ Rekonstrukciju društvenog doma u Radosavcima“ odobreno 727.285,94 kuna

AGENCIJA ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU POTVRDILA ODLUKU LOKALNE AKCIJSKE GRUPE „MARINIANIS“ O DODJELI 100% POTPORE ZA REKONSTRUKCIJU DRUŠTVENOG DOMA U RADOSAVCIMA


Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je 11. svibnja Odluku o rezultatima administrativne kontrole, kojom je pozitivno ocijenjen projekt Grada Slatine „Rekonstrukcija društvenog doma u Radosavcima“.
Za navedeni projekt LAG „Marinianis“ je zatražilo potporu iz Programa ruralnog razvoja RH za provedbu operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. „provedba operacija unutar CLLD strategije“.

Procijenjeni iznos potpore iznosi 727.285,94 kuna, a uskoro se očekuje i potpisivanje Ugovora o financiranju projekta poboljšanja društvene infrastrukture za projekt „ Rekonstrukcija društvenog doma u Radosavcima“.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content