MNK Slatina od jeseni punopravni član 2. HMNL-istok

Započelo flaširanje novih 5.000 boca pjenušca “Slatinski biser”
20.05.2018.
Velikom vježbom i svečanom sjednicom u Slatini održana 25. obljetnica osnutka Vatrogasne zajednice VPŽ
21.05.2018.

MNK Slatina od jeseni punopravni član 2. HMNL-istok

Od jeseni Slatina će na svom sportskom nebu imati novog drugoligaša. Najzanimljiviji je to podatak jučerašnje  izborne skupštine Malonogometnog kluba Slatine održane u maloj sali slatinskog Dvd-a , a kojeg je  iznio predsjednik kluba Matej Rešetar. Osim seniora  u ovaj veliki projekt zvan druga liga-istok, a koja se igra pod ingerencijom HNS-a biti će uključeni i mladi, odnosno u ovom slučaju juniori čije će prvenstvo početi u proljeće 2019. godinu. Projekt slatinskih malonogometaša 2.HMNL  pozdravili su i gosti skupštine, gradonačelnik Denis Ostrošić i predsjednik Zajednice športskih udruga Slatina Davor Butorac, posebno pozdravivši podatak da će u njemu osim prve ekipe sudjelovati i mladi, odnosno spomenuti juniorski pogon. Na skupštini se biralo i novo vodstvo kluba. Tako je novi mandat za dužnost predsjednika kluba odlukom članova ponovno povjeren Mateju Rešetaru. Klub će u narednom razdoblju imati i dva dopredsjednika –  Roberta Bočkaja i Sašu Matijevića, koji je obraćajući se iskoristio priliku zahvaliti se gradu i svim ostalim subjektima na pruženoj podršci u velikom projektu druge lige. Osim navedenog dopredsjedničkog dvojca te predsjednika Rešetara i tajnika kluba Nikole Miščevića,  za članove izvršnog odbora još su izabrani Vladimir Borbaš, Siniša Prodanović i Jurica Culej.

Trener prve momčadi u drugom jakosnom rangu hrvatskog futsala biti će Velimir Tresk, a mlada momčad juniora biti će vođena od ambicioznog dvojca Dragan Menčik-Goran Škiljić. Visina godišnja članarine i dalje je 100 kuna, a iz kluba pozivaju sve zainteresirane da se priključe radu kluba, ali još više jednom lijepom aktivnom druženju i prijateljskim susretima kojima ovaj klub na godišnjoj bazi uistinu ne oskudijeva. Uz spomenutu plaćenu članarinu i na ovoj je skupštini svaki stari, ali i novo priključeni član, dobio prigodnu člansku majicu.

I u ovogodišnjem planu i programu kluba nalazi se organizacija brojnih sportskih događaja, a prvi na  red dolazi već za nekoliko dana. Radi se o malonogometnom turniru za slatinske najmlađe, a kojeg će malonogometaši već tradicionalno zajedničkim snagama s Društvom Naša djeca organizirati u subotu 2.lipnja ovog puta na novoobnovljenom igralištu OŠ Eugena Kumičića.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content