LAG Marinianis sudjelovao na županijskoj Koordinaciji

Nabava komunalne opreme za reciklažno dvorište Odlagališta otpada Radosavci
07.11.2014.
Projekti ICT4SCF i KFT predstavljeni u Vukovaru
08.11.2014.

LAG Marinianis sudjelovao na županijskoj Koordinaciji

Redovni sastanak Koordinacije LAG-ova s područja Virovitičko-podravske županije održan je u petak, 7. studenog, u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije.

Sastanku, koji je vodio pročelnik Upravnog odjela za zajedničke politike u fondove EU, Tugomir Majdak, prisustvovali su, uz predstavnike LAG-a VIP, Marinianis i Papuk, i predstavnici Razvojne agencije VTA i Poduzetničkog inkubatora.

Tema sastanka bila je vezana uz pripreme za jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u okviru kojeg će se održati i 2. međunarodni Forum LAG-ova. Pozivnice za sudjelovanje na sajmu i forumu bit će upućene svim LAG-ovima s područja Republike Hrvatske i zemlje partnera Mađarske, te LAG-ovima s područja zemalja u okruženju (Slovenije, BIH, Srbije, Makedonije i Kosova).

Na sastanku Koordinacije je također zaključeno kako će se u narednom razdoblju održati edukacijske radionice glede priprema za buduće natječaje u okviru Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020. (vpz.hr)

Skip to content