Elementarna nepogoda za području grada Slatine te općine, Sopje, Suhopolje, Nova Bukovica i Gradina
09.05.2013.
Proglašenje elementarne nepogode – suša
09.05.2013.
Elementarna nepogoda za području grada Slatine te općine, Sopje, Suhopolje, Nova Bukovica i Gradina
09.05.2013.
Proglašenje elementarne nepogode – suša
09.05.2013.

Javni poziv za osiguranje usjeva

Na temelju članka 36. Statuta Virovitičko – podravske županije, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, objavio je Javni poziv za osiguranje usjeva, nasada i osiguranja životinja na području Virovitičko-podravske županije za 2011. godinu. Predmet javnog poziva je osiguranje poljoprivredne proizvodnje poljoprivrednika koji imaju registriranu poljoprivrednu proizvodnju na području Virovitičko-podravske županije u cilju osiguranja poljoprivredne proizvodnje od nepovoljnih vremenskih utjecaja.

Na temelju članka 36. Statuta Virovitičko – podravske županije, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, objavio je Javni poziv za osiguranje usjeva, nasada i osiguranja životinja na području Virovitičko-podravske županije za 2011. godinu. Predmet javnog poziva je osiguranje poljoprivredne proizvodnje poljoprivrednika koji imaju registriranu poljoprivrednu proizvodnju na području Virovitičko-podravske županije u cilju osiguranja poljoprivredne proizvodnje od nepovoljnih vremenskih utjecaja. Korisnici po ovom Javnom pozivu su isključivo poljoprivredna gospodarstva s prebivalištem odnosno sjedištem na području Virovitičko-podravske županije upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koje vodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, a djeluju kao trgovačko društvo, obrt ili zadruga registrirana za obavljanje poljoprivredne djelatnosti ili kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Virovitičko-podravska županija je osigurala niže stope osiguranja za usjeve, nasada i životinje kod slijedećih osiguravajućih kuća: Croatia osiguranje d.d. i Triglav osiguranje d.d.
Zahtjev za osiguranje podnosi se u Upravnom odjelu za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu ili preporučenom poštom s naznakom „Zahtjev za osiguranje“,  na sljedeću adresu; Virovitičko-podravska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica.
Cjelokupan tekst Javnog poziva kao i pripadajući obrasci, dostupni su na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji“, a ostale informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije na telefon 033/638-141. Rok za podnošenje zahtjeva je 15. studenog 2011. godine, a prijave podnijete van roka, te nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.

Skip to content