Gradonačelnik Ostrošić potpisao Ugovor o financiranju projekta „Slatino, zaželi“

Održana edukativna prezentacija u okviru projekta “Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti”
18/06/2019
Župan VPŽ Igor Andrović predao novo vatrogasno vozilo zapovjedniku JVP Slatina Stjepanu Venusu
19/06/2019

Gradonačelnik Ostrošić potpisao Ugovor o financiranju projekta „Slatino, zaželi“

U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava jučer je potpisano 20 novih ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za odabrane projekte u okviru programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“.
Riječ je o projektima vrijednima više od 46 milijuna kuna na kojima će se zaposliti više od 200 žena.

Ugovore je u ime Ministarstva rada i mirovinskoga sustava uručila državna tajnica Majda Burić koja je korisnicima poželjela puno uspjeha u provedbi projekata.

Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić kojemu je uručen Ugovor o financiranju projekta „Slatino, zaželi“.

Prema Odluci o financiranju, temeljem Zakona o uspostavi institucionalnog okvira za provedbu Europskih strukturnih i investicijski fondova (ESF) u RH Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ Gradu Slatini je za provedbu projekta „Slatino, zaželi“, dodijeljeno 3.613.893,17 kuna bespovratnih sredstava u 100%-tnom intenzitetu potpore.

U narednih nekoliko dana potpisnicima ugovora će se javiti Projektni menadžer iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji će biti kontakt osoba po pitanjima vezanim za provedbu ugovora, odnosno projekta.
(www.radioslatina.hr)


Skip to content