Gradonačelnik Ostrošić potpisao Ugovor o financiranju projekta „Slatino, zaželi“

Održana edukativna prezentacija u okviru projekta “Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti”
18/06/2019
Župan VPŽ Igor Andrović predao novo vatrogasno vozilo zapovjedniku JVP Slatina Stjepanu Venusu
19/06/2019

Gradonačelnik Ostrošić potpisao Ugovor o financiranju projekta „Slatino, zaželi“

U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava jučer je potpisano 20 novih ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za odabrane projekte u okviru programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“.
Riječ je o projektima vrijednima više od 46 milijuna kuna na kojima će se zaposliti više od 200 žena.

Ugovore je u ime Ministarstva rada i mirovinskoga sustava uručila državna tajnica Majda Burić koja je korisnicima poželjela puno uspjeha u provedbi projekata.

Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić kojemu je uručen Ugovor o financiranju projekta „Slatino, zaželi“.

Prema Odluci o financiranju, temeljem Zakona o uspostavi institucionalnog okvira za provedbu Europskih strukturnih i investicijski fondova (ESF) u RH Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ Gradu Slatini je za provedbu projekta „Slatino, zaželi“, dodijeljeno 3.613.893,17 kuna bespovratnih sredstava u 100%-tnom intenzitetu potpore.

U narednih nekoliko dana potpisnicima ugovora će se javiti Projektni menadžer iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji će biti kontakt osoba po pitanjima vezanim za provedbu ugovora, odnosno projekta.
(www.radioslatina.hr)