Grad Slatina novim mjerama pomaže slatinskim poduzetnicima uslijed pandemije Covid-19

Grad Slatina i Stožer CZ osigurali zaštitna sredstva za slatinske obrtnike
26.11.2020.
Obavijest o prodaji građevinskih parcela u PZ Turbina 3
01.12.2020.

Grad Slatina novim mjerama pomaže slatinskim poduzetnicima uslijed pandemije Covid-19

Grad Slatina pomaže poduzetnicima s područja Grada Slatine koji su obuhvaćeni novom Odlukom Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske o obustavljanju rada.


Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić 27. studenog 2020. godine donio je Odluku o mjerama potpore poduzetnicima Grada Slatine u okolnostima otežanog poslovanja zbog epidemije COVID-19.
Na ovaj način Grad Slatina ponovno želi pomoći poduzetnicima koji uvelike trpe štetu uslijed pandemije uzrokovane koronavirusom.
Interventne mjere uzrokovane su Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kojom se obustavljaju ugostiteljske djelatnosti te djelatnosti rada fitness centara, automat klubova, teretana i kladionica te Grad Slatina s novim mjerama želi pomoći i ublažiti financijske i druge posljedice koje poduzetnici s područja Grada Slatine trpe.

Konkretno, Grad će privremeno osloboditi poslovne subjekte koji su obuhvaćeni mjerama obustave rada te udovoljavaju kriterijima Javnog poziva, plaćanja komunalne naknade tijekom studenog i prosinca ove godine, te dodijeliti potporu male vrijednosti u iznosu od 1.000,00 kuna za isto razdoblje.

Javni poziv je otvoren od 30. studenog do 11. prosinca 2020. godine ili do iskorištenja sredstava, a koja su ovim Javnim pozivom predviđena u iznosu od 120.000 kuna.

Prijave se podnose isključivo putem email-a na adresu: jurica.culej@slatina.hr, a više informacija možete pronaći na stranicama Grada Slatine  www.slatina.hr.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content