Finale Kupa ŽNS Virovitičko-podravske županije

Uređen ulaz ispred mrtvačnice u Sladojevcima
09.05.2013.
Mali nogometaši gostovali kod Cibalije
09.05.2013.
Uređen ulaz ispred mrtvačnice u Sladojevcima
09.05.2013.
Mali nogometaši gostovali kod Cibalije
09.05.2013.

Finale Kupa ŽNS Virovitičko-podravske županije

Pravu dramu vidjeli su posjetitelji finalne Kup utakmice u kojoj su na kraju kao pobjednici izašli hrabri mladci sada već bivšeg drugoligaša Suhopolja.
Sam početak susreta nije obećavao veliku predstavu. Finale je bilo i jednima i drugima prevelik teret. Tek je Dimitrijević u 12.minuti izbjegao pažnji domaće obrane i krenuo u susret s Bulićem no for prije egzekucije bio je predugačak i izgledna šansa odlazi u nepovrat. Slatinska igra u tim je trenucima bila prilično rastrzana, duge lopte lako je zaustavljala posljednja linija obrane izuzetno mladog suhopoljskog sastava. No i u takvoj igri domaći su solidno zaprijetili preko Filipovića iz gužve i Vurdelje, nakon kornera kojeg je izveo ćubel. Oba puta lopta je završila tik pokraj vratnice.

S druge strane terena svoju je dobru igru golom s ruba šesnaest metara okrunio Baltić.

Nakon gola gostiju budi se najbolji slatinski napadač Gudelj. Dvije dobre neiskorištene prigode nisu ga pokolebale da pred kraj poluvremena ne izgubi koncentraciju i da majstorski okrene čuvara Lacha pritom iznudivši prekršaj za najstrožu kaznu koju je i sam pretvorio u pogodak.
Drugi dio većim je dijelom protekao u dominaciji domaće momčadi dok su gosti s obzirom na prosjek starosti odigrali na vrlo visokoj taktičkoj razini. Odnosi se to posebice na igru u fazi obrane na čijem je čelu bio fantastični vratar Kulić obranivši u samoj završnici odlične udarce Gudelja i ćubela, a nešto ranije i lucidan pokušaj Filipovića gotovo sa same polovice terena. Epitet igrača utakmice Kulić je potvrdio obranom Gudelju odmah u prvoj seriji jedanaesteraca ove dramatične finalne Kup utakmice. Na koncu na terenu slatinskog travnjaka započelo je veliko slavlje suhopoljskih nogometaša s peharom namijenjenom pobjedniku Kupa, a kojeg im je uručio slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš.

2.6. SLATINA
Finale Kupa ŽNS Virovitičko-podravske županije
SLATINA                1(1) – 4
SUHOPOLJE        1(1) – 6
SLATINA Gradski stadion. Gledatelja: 500. Sudac: Kristijan Strusa (čemernica). Pomoćnici: Lončar i Loparac. Strijelci: 0:1 – Baltić(20), 1:1 – Gudelj(37 -11m.)
Jedanaesterci: 1:2 –Dimitrijević, Gudelj-brani Kulić, 1:3-Egri, 2:3-Dorić, 2:4-Baltić, 3:4-Vurušić, 3:5-Kulić, 4:5-Majstorović, 4:6-Fijala.

SLATINA: Bulić, Dorić, ćubel, Vurdelja (od 35.Pecolaj),Majstorović, Vurušić, Jaković, Ugarković (od 71.Klješčik), Filipović, Bračun, Gudelj.
TRENER: Ivica Radoš
SUHOPOLJE: Kulić, Rušiti (od 70.Mikulić), Kristić (od 46.Egri), Fijala, Prlić, Baltić, Dimitrijević, Jendrašić (od 38.Pavličević), Mimić (od 87.Škaro), Dubravac (od 55.Blažević),Lach.
TRENER: Damir Pemper

Skip to content