Donji Meljani ugostili vatrogasce Vatrogasne zajednice Grada Slatine

Rukometaši i Lionsice zajedno za Mateja
09.05.2013.
Uređen ulaz ispred mrtvačnice u Sladojevcima
09.05.2013.
Rukometaši i Lionsice zajedno za Mateja
09.05.2013.
Uređen ulaz ispred mrtvačnice u Sladojevcima
09.05.2013.

Donji Meljani ugostili vatrogasce Vatrogasne zajednice Grada Slatine

Donji Meljani proteklog su vikenda bili domaćini natjecanja vatrogasaca Vatrogasne zajednice Grada Slatine koje je bilo i izlučno za županijsko natjecanje koje će se za  kategoriju  djece i mladeži održati 12.lipnja u Gradini, a 15.lipnja u Suhopolju za odrasle.
Rani jutarnji sati nedjeljnog prijepodneva bili su rezervirani za natjecanje djece i mladeži dok su s prvim kapima kiše oko 13 sati započela natjecanja  u štafeti za seniorke i seniore.
U prestižnoj kategoriji natjecanja muški ”A” najbolji su bili članovi DVD-a Slatina. Vizu za županijsko natjecanje još su izborili DVD Sladojevački Lug osvajanjem drugog mjesta i vatrogasci iz Sladojevaca konačnom trećim mjestom.
Kategorija muški ”B” ponovno je ponudila iste slavodobitnike, članove slatinskog DVD-a. Drugo mjesto pripalo je DVD-u Golenić, a treće DVD-u Kozice. Natjecanje kategorije žene ”B” ponudilo je okršaj dva DVD-a, slatinskog i kozičkog, a bolje su bile slatinske predstavnice. No i jedna i druga ekipa plasirale su se na županijsko prvenstvo.

Jedina, a samim tim i pobjednička ekipa, bila je ona slatinskog DVD-a u konkurenciji mladeži od 12 do 16 godina. U konkurenciji istog godišta za djevojčice za revanš starijim kolegicama pobrinule su se članice kozičkog DVD-a ostvarivši bolji rezultat od slatinskih predstavnica.
U konkurenciji šest ekipa natjecanja za dječake od 6 do 12 godina prvi su bili članovi ekipe Slatina I, drugo mjesto pripalo je domaćinima Donjim Meljanima, a treće ekipi Sladojevci II. Te tri ekipe otputovat će na županijsko natjecanje dok će svoju ponovnu priliku iduće godine potražiti četvrto plasirani članovi ekipe Slatine II, petoplasirani članovi Sladojevaca II i šestoplasirani mladi vatrogasci bakićkog DVD-a.

Kategoriju djevojčica od 6 do 12 godina osvojile su članice slatinskog DVD-a, druge su bile članice bakićkog DVD-a, treće sladojevčanke, a bez plasmana na županijsko natjecanje ostale su članice kozičkog DVD-a.
Uz prisutnost Stjepan Venusa zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Slatine i Radenka Pavića pročelnika ureda gradonačelnika Grada Slatine nagrade najboljima uručili su Krunoslav Fabijanac zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Slatine i slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš.

Skip to content