16. Zimski malonogometni turnir pripao Turbocommerc Boleru

Prvi kontakt
09.05.2013.
Proglašeni najbolji slatinski sportaši
09.05.2013.
Prvi kontakt
09.05.2013.
Proglašeni najbolji slatinski sportaši
09.05.2013.

16. Zimski malonogometni turnir pripao Turbocommerc Boleru

Trijumfom ekipe Turbocommerc Bolero završio je 16. Zimski malonogometni turnir u organizaciji slatinske Udruge Hvidra.
Krenimo redom, u kategoriji najmlađih, limača, najbolji su bili članovi slatinske Žute podmornice koji su u svojim redovima imali i najboljeg igrača, Ivana Ivanovića, vratara Martina Lukca i strijelca Mateja Knapića, drugo mjesto pripalo je Papuku iz Orahovice, dok je treće bilo HNK Suhopolje.
Kategorija starijih dječaka suvereno je pripala Školi nogometa Papuk čiji su igrači Patrik Turković, Valentino Virag i Matej Šimek odnijeli i pojedinačne nagrade za naj igrača, vratara i strijelca turnira. Dream team Škrobot d.o.o. bio je drugi, a treći su bili članovi HNK Suhopolja.

 

Pobjedom 2:1 u finalu kategorije kadeta nad ekipom Ključ 13  prvo mjesto pripalo je MNK Virovitici, dok je treće mjesto pripalo Nikolić Tours-u. U istoj kategoriji za najboljeg je igrača proglašen Mihael Komar –MNK Virovitica, za najvratara Tomislav Peterfai – Ključ 13, a za najstrijelca Matija Bubaš član BZ Tonera.
Golovima Jagnjića i Obrovca NK Slatini pripalo je treće mjesto u kategoriji veterana nakon pobjede 2:1 nad ekipom OPG Vrbaslije, dok su se laskavom titulom pobjednika turnira okitili veterani Virovitice koji su u finalu s 2:1 ( Lončar, Demo/ Molnar ) slavili protiv našičke Ravnice. Njima je i pripala nagrada slatinskog poduzeća Slatinatrans d.o.o. od 3 000 kuna koju im je uručio direktor spomenute  tvrtke Milivoj Jorgić  – Kijo.

U istoj kategorija za najigrača proglašen član Virovitice Robert Špiranec, za vratara Krunoslav Birovec isto iz Virovitice, dok je najstrijelac Mario Prišč član našičke Ravnice.
U prestižnoj seniorskoj konkurenciji treće mjesto pripalo je Plodovima Fructus koji su sa 2 gola Marka Skrobana, inače igrača koji se ponajviše svidio izbirljivoj slatinskoj publici, i jednim golom neuništivog Mladena Mađarića, sa konačnih 3:0 slavili protiv Caffe bara Centar iz Voćina.
Veliko finale između Turbocommerc Bolera i MNK Virovitice zadovoljilo je nogometne apetite prepune dvorane srednje škole usprkos samo jednom golom viđenom u ovom 40 minuta dugom finalu. Minimalnu pobjedu, i novčanu nagradu sponzora Agroduhana od 12 tisuća kuna, golom u prvom poluvremenu svojoj je ekipi priskrbio  Ivan ćosić član Turbo Commerc Bolera.

Za najboljeg je igrača proglašen Goran Međumurac – Turbocommerc Bolero, za vratara Saša Matijević –  Turbocommerc Bolero , dok je najbolji strijelac bio Emil Smetiško član MNK Virovitice.
Nagrade i odličja najboljima  uručili su slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš, Nenad Križić, predsjednik županijske Hvidre i Mato Bubaš predsjednik slatinske Hvidre, koja se i ove godine istakla sjajnom organizacijom ovog uistinu zahtjevnog športskog događaja.

Skip to content