Zlatko Šomođi izabran za potpredsjednika Obrtničke komore VPŽ

Godišnja skupština Udruge “Naša nada”
26.03.2015.
Male životinje za veliku dječju radost
26.03.2015.

Zlatko Šomođi izabran za potpredsjednika Obrtničke komore VPŽ

Nakon što su matična Udruženja obrtnika iz Orahovice, Pitomače, Slatine i Virovitice provela izbore i utvrdila svoje predstavnike u tijelima Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije (OK VPŽ) za naredni mandat, 23. ožujka održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore VPŽ.
Novi članovi Skupštine su: Dražen Boljkovac, Karl Šafer i Damir Vanek iz Udruženja obrtnika Orahovica, Mladen Balić i Ivan Kostelac iz UO općine Pitomača, Zoran Horić, Sandra Jadek, Dražena Milković i Zlatko Šomođi iz UO Slatina, Ivica Česnik, Željka Čizik, Vlado Mikolčić, Slavko Moslavac, Zdravko Šarić i Hrvoje Šimunović iz UO Virovitica. Za predsjednika OK VPŽ jednoglasno je izabran Ivan Kostelac, vlasnik graditeljskog obrta „Kograd“ iz Pitomače, a na njegov prijedlog za potpredsjednika je imenovan Zlatko Šomođi, vlasnik uslužnog obrta „Palma“ iz Slatine.
U Nadzornom odboru bit će Marija Babić, Danijel Begović i Vladimir Ivoš, a u Upravnom odboru će biti Zoran Horić, Karl Šafer, Zdravko Šarić, Hrvoje Šimunović, Zlatko Šomođi, Damir Vanek i predsjednik UO općine Pitomača, kojeg će umjesto dosadašnjeg (Ivana Kostelca) morati u roku od 30 dana izabrati Skupština tog Udruženja. Za predstavnika OK VPŽ u Skupštinu Hrvatske obrtničke komore (HOK) izabran je Ivan Šantić, vlasnik trgovačko-uslužnog obrta „Šantić-promet“ iz Cabune. Članovi Skupštine podržali su kandidaturu Dragutina Ranogajca za predsjednika HOK-a, a na završetku sjednice dosadašnji predsjednik Vladimir Ivoš zahvalio se svima na suradnji tijekom njegovog mandata. (okvpz.hr)

Skip to content