Zlatko Šomođi izabran za potpredsjednika Obrtničke komore VPŽ
26.03.2015.
Održana početna konferencija projekta „Need a job – Join the Club!“
26.03.2015.

Male životinje za veliku dječju radost

Povodom uskršnjih blagdana Gradsko društvo Crvenog križa Slatina i udruga Pro Vita 4+ već su tradicionalno organizirali mali ZOO, koji se sastojao od nekoliko primjeraka mladunčadi domaćih životinja (janjci, kozlići, zečevi), a bio je namijenjen svoj djeci koja vole čaroliju djetinjstva.
Ovaj mali zoološki vrt bio je lociran u dvorištu zgrade Centra nevladinih udruga, a po riječima Klementine Najcer predsjednice Pro Vite 4+i i ove je godine ovaj događaj bio izuzetno dobro posjećen, jer je u igri sa životinjama u trajanju od više od 4 sata prošlo oko dvjestotinjak mališana uglavnom polaznika vrtića Zeko, ali i osnovnih škola.
Što je najvažnije svi su se dobro zabavili jer osim igre s životinjama organizatori su se pobrinuli i za malu radionicu bojenja uskršnjih pisanica, ali i za slatkiše i kolače kojima su ponuđena sva djeca. Valja istaknuti da je čokoladne Male životinje za veliku dječju radost – 20paketiće ovoj lijepoj akciji donirao zagrebački Kraš.
Kao šlag na tortu ovom događaju podatak da je svako dijete dobilo plišanu igračku dar organizatora Crvenog križa i udruge Pro Vita 4+. (www.radioslatina.hr)

Skip to content