Zamjenik gradonačelnika Slatine Bojan Plantak potpisao Ugovor o financiranju rekonstrukcije društvenog doma u D. Meljanima

GRAS: Kreće provedba projekta ZAPOSLI SE I TI!
24/05/2018
Gradonačelnik Ostrošić potpisao ugovore za radove i nadzor energetske obnove zgrade jaslica DV Zeko Slatina
24/05/2018

Zamjenik gradonačelnika Slatine Bojan Plantak potpisao Ugovor o financiranju rekonstrukcije društvenog doma u D. Meljanima

Ministarstvo poljoprivrede  i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas su u Velikoj dvorani hotela Sheraton u Zagrebu upriličili svečano potpisivanje Ugovora o financiranju projekata za operaciju 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu u provedbi mjere M7 Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine.

Od ukupnih 102 odobrena projekta iz mjere 7 u vrijednosti preko 470 milijuna kuna nalazi se i pet s područja Virovitičko-podravske županije.

U nazočnosti premijera Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, u ime Grada Slatine Ugovor o financiranju rekonstrukcije društvenog doma u Donjim Meljanima s ravnateljicom Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matildom Copić, potpisao je zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Bojan Plantak.

Ukupna investicija ovog projekta čiji je nositelj Grad Slatina iznosi 6.600.436,13 kn koju će Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju financirati u 100% iznosu.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content