Za održavanje nerazvrstanih cesta predviđeno 1.020.000 kuna

Porezne prijave podnose se do 28. veljače
09.01.2015.
LAG Marinianis i CZP Slatina na sastanku Koordinacije LAG-ova
09.01.2015.

Za održavanje nerazvrstanih cesta predviđeno 1.020.000 kuna

Programom održavanja komunalne infrastrukture na području grada Slatine u 2015. godini planirano je za tekuće i investicijsko održavanje utrošiti 5.386.859 kuna namjenskih sredstava. Od tog iznosa za održavanje nerazvrstanih cesta i prometne signalizacije bit utrošeno 1.020.000 kuna.

Tim sredstvima planira se obnova asfaltnog zastora u Ulici Matije Gupca u Sladojevcima duljine 350 metara, sanacija odvojka Vinogradske ulice duljine 200 metara, obnova dijela Strossmayerove ulice i asfaltiranje odvojka te sanacija i asfaltiranje Ulice Antuna Mihanovića.

Na planirani opseg posla i prioritete mogu utjecati nepredviđeni radovi koji se ukažu kao hitni u tijeku godine ili skrivena oštećenja koja se pokažu tijekom sanacije ovih cesta. U sklopu programa održavanja nerazvrstanih cesta i prometne signalizacije planira se nasipanje i popravak makadamskih nerazvrstanih cesta na području grada i prigradskih naselja, sanacija udarnih jama na asfaltiranim cestama, održavanje poljskih putova, horizontalne i vertikalne signalizacije na nerazvrstanim cestama te obnova ploča s nazivima ulica i trgova i drugih obavijesnih i oglasnih ploča. (radioslatina.hr)

Skip to content