Večeras u Slatini Festival mladih slatinskih talenata 2018.

Komemorativnim skupom u Mrtvom jarku obilježen Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima
24.08.2018.
Okrugli stol „Zaposli se i ti!“
24.08.2018.
Komemorativnim skupom u Mrtvom jarku obilježen Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima
24.08.2018.
Okrugli stol „Zaposli se i ti!“
24.08.2018.

Večeras u Slatini Festival mladih slatinskih talenata 2018.

Pripremne za Festival mladih slatinskih talenata 2018. putem glazbenih radionica završene su jučer generalnom probom s glazbenom skupinom Čista petica.

Na Festivalu će nastupiti 24 djece u sljedećim kategorijama:

– predškolci (revijalno) – 3
– Niži razredi I  – 5
– Niži razredi II – 8
– Viši razredi – 5
– Gosti – 3

Ukupno je održano 32 glazbene radionice te susreta djece i mentora na kojima su se uvježbavale izvedbe i nastupi.Ovogodišnji Festival organiziran je u suradnji sa slatinskim osnovnim školama Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, slatinskim dječjim vrtićima Zeko i Suncokret, te Turističkom zajednicom Grada Slatine.
Festival koji se organizira povodom Dana Grada Slatine i Dana Virovitičko-podravske županije, financiraju Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija.

Prvi u kategorijama Niži razredi I, Niži razredi II i Viši razredi bit će nagrađeni putovanjem u zabavni park Prater u Beč, a svi sudionici bit će nagrađeni manjim darovima.

Ovim putem Društvo “Naša djeca” zahvaljuje svim sudionicima Festivala 2018., odnosno djeci, roditeljima, mentorima, stručnom povjerenstvu, glazbenom sastavu Čista petica, Gradu Slatini, Virovitičko-podravskoj županiji, medijima te svim ljudima dobrog srca koji su pridonijeli da Festival bude dobro pripremljen kako bi djeca veselo i bezbrižno pokazala svoj pjevački talent. Osim sudionicima, Društvo “Naša djeca” Slatina zahvaljuje i Hrvatskom telekomu što je omogućio da se priprema i glazbene radionice održavaju u vlastitom prostoru te stanarima okolnih zgrada i kuća na potpori i strpljenju za vrijeme održavanja glazbenih radionica u njihovom susjedstvu. – naglasila je predsjednica DND Snježana Pačarić.

Festival će se održati večeras (24. kolovoza) u sklopu programa obilježavanja Dana Grada Slatine, na otvorenoj pozornici na Trgu sv. Josipa u Slatini s početkom u 19 sati, stoga dođite i podržite Festival mladih slatinskih talenata 2018. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content