U Zavičajnom muzeju Slatina otvorena izložba „Volontiram, srce diram“

Komunalne poslove skloništa za životinje u Slatini obavljat će Feliks d.o.o. Virovitica
19/06/2018
Položen temeljni kamen za novu Područnu školu u Bakiću
20/06/2018

U Zavičajnom muzeju Slatina otvorena izložba „Volontiram, srce diram“

sdr

Društvo „Naša djeca“ Slatina i partneri projekta „Volontiram, srce diram“ OŠ Eugena Kumičića Slatina, OŠ Josipa Kozarca Slatina, Industrijsko-obrtnička škola Slatina i Udruga mladih KRIK Slatina, danas su u Zavičajnom muzeju Slatina upriličili otvorenje izložbe dječjih likovnih i literarnih radova na temu „Volontiram, srce diram“ koji su izabrani putem Natječaja u sklopu projekta „Volontiram, srce diram“ koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.
Tom je prigodom sve nazočne, odnosno djecu, roditelje, mentore-učitelje, volontere DND Slatina, pročelnika Stručne službe Grada Slatine Krunoslava Šaraboka, predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine Daria Vrbasliju i ostale posjetitelje pozdravila predsjednica DND Slatina Snježana Pačarić.
Izložbu su predstavili kustos slatinskog Zavičajnog muzeja Srđan Đuričić i koordinatorica projekta „Volontiram, srce diram“ Julijana Pavlešić, a potom ju je službeno otvorio predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Dario Vrbaslija.

Otvorenje izložbe svojim su nastupima uveličali mališani slatinskih dječjih vrtića Suncokret i Zeko.

Polaznicima vrtića te učenicima osnovnih i srednjih škola čiji su radovi ocijenjeni najboljima, kao i njihovim mentorima uručene su zahvalnice i nagrade, a tko su dobitnici pogledajte u prilogu.

Izložba će u Zavičajnom muzeju Slatina biti otvorena do 18. kolovoza.
Slijedi i Facebook glasanje koje će trajati od 21. lipnja do 18. srpnja ove godine, a 19. srpnja na Završnoj konferenciji projekta „Volontiram, srce diram“ dodijelit će se slatka nagrada autoru likovnog rada koji prikupi najviše lajkova na fotografiji u albumu koji će biti objavljen na Facebook stranici „Volontiram, srce diram“.

Volontiram, srce diram

no images were found

 

Skip to content