U tijeku pripreme za Festival mladih slatinskih talenata 2019. godine. – Festival 23. kolovoza

18. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine održat će se u petak 23. kolovoza
19.08.2019.
Otvoreni postupak javne nabave „Radovi na uređenju EPIcentar Sequoia” EV. BROJ: 40/19
21.08.2019.

U tijeku pripreme za Festival mladih slatinskih talenata 2019. godine. – Festival 23. kolovoza

Festival mladih slatinskih talenata 2019. godine. održat će se krajem ovoga tjedna, a pripreme se privode kraju.

31. svibnja i 7. lipnja ove godine održane su audicije na kojima je odabrano 7 predškolaca koji nastupaju revijalno i 22 natjecatelja u tri kategorije: kategorija niži razredi I (1. i 2. razredi) 10 natjecatelja, kategorija niži razredi II (3. i 4. razredi) 7 natjecatelja i kategorija viši razredi 5 natjecatelja.

Isto tako tijekom lipnja, srpnja i kolovoza održano je niz glazbenih radionica i priprema s djecom, a djecu za nastup priprema 6 mentorica, odnosno Sanela Tot, Tamara Dorić, Melita Čmarec, Gabriela Baketa, Gordana Rakocija i Ivana Strupar.

Glazbena pratnja i ove godine bit će Glazbena skupina Čista petica s kojom završne probe započinju danas (19.8.) u 17 sati u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina (dvorište stare Pošte).

Festival će se održati u petak, 23. kolovoza na Gradskoj pozornici na Trgu svetog Josipa, s početkom u 19 sati.

Ovogodišnji festival koji Društvo “Naša djeca” Slatina organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Slatine, financiraju Grad Slatina, Virovitičko-podravska županija i tvrtka Komrad d.o.o. Slatina.

Svi sudionici bit će nagrađeni simboličnim nagradama dok će najbolji u svakoj kategoriji biti nagrađeni jednodnevnim putovanjem u zabavni park Prater u Beč koji se planira za 7. rujna 2019.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content