U NK Mladost Bakić gorući problemi dotrajala zgrada svlačionica i oronule tribine

U petak 1. veljače ”Noć muzeja 2019.” i u Zavičajnom muzeju Slatina
29.01.2019.
Slatinske „Lisice“ još aktivnije u 2019. godini
30.01.2019.
U petak 1. veljače ”Noć muzeja 2019.” i u Zavičajnom muzeju Slatina
29.01.2019.
Slatinske „Lisice“ još aktivnije u 2019. godini
30.01.2019.

U NK Mladost Bakić gorući problemi dotrajala zgrada svlačionica i oronule tribine

NK Mladost Bakić na svojoj je izbornoj skupštini održanoj 27. siječnja ove godine, gdje je dosadašnje rukovodstvo zadržalo svoja mjesta te dužnost predsjednika i dalje obnaša Zoran Dubrović, njegovog zamjenika Robert Medved, blagajnika Matija Gorenac, a tajnika Marko Hamaček, donio odluku da se u upravu kluba uključe igrači NK Mladosti.
Isto tako donesena je odluka da se s ciljem napretka kluba, u plan rada za 2019. godinu uvrsti sanacija krovišta na zgradi svlačionica, natkrivanje terase te sanacija tribina.

Tim povodom predstavnici NK Mladost Bakić, blagajnik Matija Gorenac, član uprave Slaven Zagorac, te podupirući članovi Ivan Gorenac i Zlatko Škiljić sastali su se danas u Gradskoj upravi s gradonačelnikom Grada Slatine Denisom Ostrošićem i pročelnicima Krunoslavom Šarabokom i Marinom Kokorićem te im ujedno iznijeli probleme s kojima se susreću u nogometnom klubu.

Glavna tema sastanka bila je sanacija krovišta na zgradi svlačionica NK Mladost Bakić, te natkrivanje terase kroz koju voda probija u prostoriju za pisanje zapisnika i spremište za opremu.
Razgovaralo se i o potrebi sanacije tribina na kojima je popucao gornji sloj betona, a zbog lošeg utjecaja vremenskih neprilika, odnosno kiše, snijega i smrzavice, stanje se pogoršava iz dana u dan.
Zaključeno je kako bi se sanacija krovišta na zgradi svlačionica i natkrivanje terase, uz potporu Grada Slatine, moglo odraditi ove, dok bi se zbog veličine projekta tribine mogle rješavati iduće godine.

Kako bi se utvrdilo stvarno stanje i potrebni zahvati na sanaciji, dogovoren je sastanak sredinom veljače, gdje će se izvidom terena utvrditi idejno rješenje kako bi se riješili problemi NK Mladost Bakić.
Gradonačelnik Ostrošić i delegacija Grada Slatine tom će prigodom uz nogometni klub obići i Mjesni odbor Bakić, te Športsko-ribolovnu udrugu Šaran Bakić.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content