Nekoliko stotina Slatinčana novu godinu dočekalo na Trgu sv. Josipa

Održan nastavak 7. sjednice Gradskog vijeća Grada Slatine
31.12.2017.
Obavijest o odvozu božićnih drvaca na području grada Slatine
04.01.2018.

Nekoliko stotina Slatinčana novu godinu dočekalo na Trgu sv. Josipa

Nekoliko stotina Slatinčana novu godinu dočekalo je na Trgu sv. Josipa, uz „zimski“ opremljenu fontanu. Zahvaljujući Suhopoljskim tamburašima, kuhanim kobasicama, vinu i čaju, ali i temperaturi zraka koja se nije spuštala ispod nule, na trgu se okupilo više građana nego prethodnih godina. Nekoliko minuta prije ponoći građanima Slatine čestitku je uputio gradonačelnik Denis Ostrošić, poželjevši da sljedeća godina svima bude bolja, zdravija, veselija i uspješnija.

Nakon odbrojavanja, nova godina u Slatini započela je bogatim vatrometom uz tamburašku izvedbu valcera Na lijepom plavom Dunavu. Gradonačelnik Ostrošić i pročelnik Krunoslav Šarabok nazdravili su Slatinskim biserom i razmijenili novogodišnje čestitke s okupljenim građanima, a potom su obišli službe koje po prirodi posla moraju raditi i u dane blagdana.

Novu godinu čestitali su i prigodne darove uručili dežurnim vatrogascima, službenicima Policijske postaje Slatina i dežurnom osoblju Stanice Hitne medicinske pomoći u Slatini. Izrazili su zadovoljstvo što nije bilo nikakvih incidenata niti potrebe za intervencijama, a zamijećeno je i smanjeno korištenje pirotehničkih sredstava.

(Petar Žarković / Foto: P. Žarković)

no images were found

Skip to content