Srednja škola Marka Marulića Slatina proslavila Dan škole

Čestitka gradonačelnika povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada
30.04.2018.
Doroteja Santi na prijemu kod gradonačelnika Ostrošića
01.05.2018.

Srednja škola Marka Marulića Slatina proslavila Dan škole

U Srednjoj školi Marka Marulića Slatina 30. travnja 2018. godine obilježen je Dan škole povodom kojeg je u holu škole održana svečana sjednica Nastavničkog vijeća.
Sjednici su prisustvovali zaposlenici škole, umirovljenici, članovi školskog odbora i Vijeća roditelja, ravnatelji osnovnih i srednjih škola kao i ustanova s područja Grada Slatine te gradonačelnik Slatine, Denis Ostrošić.
Ravnatelj škole Darko Špoljarić kroz prezentaciju je upoznao sve nazočne o aktivnostima i uspjesima koji su obilježili proteklu školsku godinu.
Na početku je istaknuo uspjehe učenika i njihovih mentora na svim razinama natjecanja te im čestitao na postignućima koja su ostvarili.
Nakon toga je uslijedilo predstavljanje projekata u koje je škola uključena. Trenutačno se u školi provodi devet projekata kojima će škola prije svega unaprijediti nastavu uvođenjem novih kurikuluma, opremanjem učionica, kao i educiranjem nastavnika uključenih u provedbu projekata.

Od ostvarenih planova istaknuo je zamjenu krovišta na radionicama, opremanje praktikuma fizike i učionice za vježbeničku tvrtku, opremanje laboratorija za poljoprivrednu struku, uvođenje novih strukovnih kurikuluma za zanimanje agrotehničar i ekonomist, a u završnoj fazi je izgradnja potpuno novog parkirališta kao i energetska obnova sportske dvorane.
Osim toga, naglasio je kako je Srednja škola Marka Marulića Slatina jedina srednja škola s područja Virovitičko-podravske županije koja je odabrana za provođenje eksperimentalnog programa „Škola za život“.
Istaknuvši planove za nadolazeću godinu, ravnatelj Špoljarić zahvalio se svim nastavnicima i učenicima na predanom radu i postignutim uspjesima.

Svečana sjednica Nastavničkog vijeća Srednje škole Marka Marulića završila je dramskim i glazbenim programom učenika škole.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content