Srednja škola Marka Marulića Slatina proslavila Dan škole

Čestitka gradonačelnika povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada
30/04/2018
Doroteja Santi na prijemu kod gradonačelnika Ostrošića
01/05/2018

Srednja škola Marka Marulića Slatina proslavila Dan škole

U Srednjoj školi Marka Marulića Slatina 30. travnja 2018. godine obilježen je Dan škole povodom kojeg je u holu škole održana svečana sjednica Nastavničkog vijeća.
Sjednici su prisustvovali zaposlenici škole, umirovljenici, članovi školskog odbora i Vijeća roditelja, ravnatelji osnovnih i srednjih škola kao i ustanova s područja Grada Slatine te gradonačelnik Slatine, Denis Ostrošić.
Ravnatelj škole Darko Špoljarić kroz prezentaciju je upoznao sve nazočne o aktivnostima i uspjesima koji su obilježili proteklu školsku godinu.
Na početku je istaknuo uspjehe učenika i njihovih mentora na svim razinama natjecanja te im čestitao na postignućima koja su ostvarili.
Nakon toga je uslijedilo predstavljanje projekata u koje je škola uključena. Trenutačno se u školi provodi devet projekata kojima će škola prije svega unaprijediti nastavu uvođenjem novih kurikuluma, opremanjem učionica, kao i educiranjem nastavnika uključenih u provedbu projekata.

Od ostvarenih planova istaknuo je zamjenu krovišta na radionicama, opremanje praktikuma fizike i učionice za vježbeničku tvrtku, opremanje laboratorija za poljoprivrednu struku, uvođenje novih strukovnih kurikuluma za zanimanje agrotehničar i ekonomist, a u završnoj fazi je izgradnja potpuno novog parkirališta kao i energetska obnova sportske dvorane.
Osim toga, naglasio je kako je Srednja škola Marka Marulića Slatina jedina srednja škola s područja Virovitičko-podravske županije koja je odabrana za provođenje eksperimentalnog programa „Škola za život“.
Istaknuvši planove za nadolazeću godinu, ravnatelj Špoljarić zahvalio se svim nastavnicima i učenicima na predanom radu i postignutim uspjesima.

Svečana sjednica Nastavničkog vijeća Srednje škole Marka Marulića završila je dramskim i glazbenim programom učenika škole.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content