Speedovci zahvalili Gradu Slatini na potpori u organizaciji ovogodišnjih Moto susreta

Natječaj za zakup poslovnog prostora u zgradi “Stari hrastovi” u Medincima
13.09.2021.
Gradonačelnik Ostrošić još jednom uputio čestitke slatinskom paraolimpijcu Marijanu Presečanu te najavio daljnju potporu
14.09.2021.
Natječaj za zakup poslovnog prostora u zgradi “Stari hrastovi” u Medincima
13.09.2021.
Gradonačelnik Ostrošić još jednom uputio čestitke slatinskom paraolimpijcu Marijanu Presečanu te najavio daljnju potporu
14.09.2021.

Speedovci zahvalili Gradu Slatini na potpori u organizaciji ovogodišnjih Moto susreta

U prigodi Dana grada Slatine Moto klub Speed Slatina i ove je godine pripremio pravi spektakl, te je uz suorganizaciju Grada Slatina, Turističke zajednice Grada Slatine i Slatinskog informativnog centra vrlo uspješno organizirao 7. motosusrete na Javorici.

Unatoč kišnom vremenu zbog kojega su izostali tradicionalni defile motora ulicama grada i uvijek atraktivan Stunt show, bio je to vikend adrenalinske vožnje, prijateljskih druženja, dobre zabave i još bolje glazbe, a sve to uz odličnu gastro i eno ponudu, te je posljednjeg vikenda u kolovozu okupio bajkere iz gotovo svih krajeva Hrvatske, pa i šire.

Ove je godine bilo uređeno i šatorsko naselje tako da su svi oni koji su to željeli mogli kampirati na Javorici i tako produžiti svoj boravak u Slatini koja je u sklopu slavljeničkog programa svim posjetiteljima ponudila brojna zanimljiva događanja.

Kako bi se zaokružila ova lijepa bajkerska priča predsjednik Moto kluba Speed Slatina Vedran Klement posjetio je slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića kako bi se u ime svih članova kluba zahvalio na potpori. Bila je to prigoda da se u ležernom razgovoru sažmu dojmovi s ovogodišnjih Moto susreta, ali i započnu razgovori vezani uz pripremu sljedećih, jer kako je naglasio gradonačelnik Ostrošić ova vrlo uspješna suradnja između Grada Slatine i Moto kluba Speed Slatina se nastavlja.

– U protekle četiri godine naši su se odnosi intenzivirali i Grad nastoji pratiti rad ovog vrlo aktivnog kluba. Drago mi je što svojim djelovanjem članovi doprinose promociji Slatine po cijeloj Hrvatskoj te su postali još jedan od brendova na slatinskoj turističkoj karti, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić.

U klubu je trenutačno 20 aktivnih članova koji svojim radom žele privući mlade i sve one koji su zaljubljenici u moto svijet da im se priključe, te ujedno klub podići na jednu višu razinu.

– To nije samo vožnja motorom, to je jedinstven doživljaj upoznavanja prirode, novih krajeva, različitih kultura koje doprinose kvaliteti života. To su nova poznanstva, druženja, ali i spremnost pomoći jedni drugima kada to zatreba, – rekao nam je predsjednik Speedovaca Vedran Klement, te dodao kako zahvaljujući Gradu koji im je osigurao prostor za rad na stadionu Antuna Tone Butorca u Slatini, imaju mogućnost i ugostiti svoje prijatelje kako bi im uzvratili njihova gostoprimstva.

Na taj su način sklopili razne suradnje i prijateljske odnose s brojnim moto klubovima, a nerijetko se uključuju i u humanitarne akcije. Osim toga tradicija je postala uveseljavati mališane tijekom blagdana, tako da ovi bajkeri postaju moto zečevi u prigodi blagdana Uskrsa, a moto djedovi za vrijeme božićnih blagdana.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content