Slatinski poduzetnicima predstavljen projekt E-poslovanje

Stručni posjet Parizu u sklopu projekta SLATINA
09.04.2014.
Obavijest i poziv na sudjelovanje u ekološkoj akciji „Zelena čistka 2014“
09.04.2014.

Slatinski poduzetnicima predstavljen projekt E-poslovanje

Razvojna agencija VIDRA u suradnji s Centrom za poduzetništvo grada Slatine, u sklopu projekta E-poslovanje, organizirala je predstavljanje natječaja, te su tim putem zainteresiranim poduzetnicima približeni važni alati e-poslovanja koji se mogu implementirati u poslovanje, a koje je moguće sufinancirati čak u iznosu od 85 % iz navedenog natječaja, s ciljem ulaganja u informacijske i komunikacijske tehnologije.

Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisalo je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“. Natječajem, koji će biti otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. lipnja 2015. godine, sufinancirati će se analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući izdatke za informatičku opremu i software.

Predstavljanje natječaja održalo se u Hrvatskom domu u Slatini a predstavili su ga Matea Cah i Sven Jasenković, ispred razvojne agencije VIDRA. Na predstavljanju projekta uz slatinske poduzetnike prisustvovali su i Sanja Bošnjak, dožupanica Virovitičko-podravske županije, Radenko Pavić, pročelnik Ureda gradonačelnika Slatine, i Danijela Maravić, ravnateljica Centra za poduzetništvo grada Slatine. (radioslatina.hr)

Skip to content