Slatinski Krikovci lutkarskom predstavom žele ukazati na globalni problem zbrinjavanja otpada

Obitelj akademika Viktora Žmegača posjetila Slatinu – kćer i sin preuzeli očevu Povelju počasnog građanina Grada Slatine
11/09/2019
Otvoreni postupak javne nabave „Stručni nadzor izvođenja radova na uređenju EPIcentar Sequoia” EV. BROJ: 85/19.
12/09/2019

Slatinski Krikovci lutkarskom predstavom žele ukazati na globalni problem zbrinjavanja otpada

Udruga mladih Krik Slatina ovoga vikenda organizira edukativnu radionicu u sklopu projekta „Mladi za održivu zajednicu“.
Na radionici koju će voditi magistre lutkarstva, Mirna Ostrošić i Sara Ipša, sudjelovat će učenici Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina, a tom će prigodom izrađivati lutke od otpada.

Lutke izrađene na trodnevnoj radionici bit će predstavljene javnosti u lutkarskoj predstavi koja će se održati u nedjelju 15. rujna s početkom u 11.00 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina.

Prema riječima voditelja projekta Mateja Peretina, lutkarska predstava namijenjena je svim uzrastima, a njome se želi ukazati na globalni problem zbrinjavanja otpada, što je dio programa Udruge mladih Krik u sklopu projekta „Mladi za održivu zajednicu“.
Projekt je financiran iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje u sklopu Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Osnaživanje doprinosa organizacija civilnog društva obrazovanju za održivi razvoj za unapređenje ekonomske i socijalne kohezije“, te je sufinanciran od Grada Slatine.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content