Slatinski CZP, Lag Marinianis i Grad Slatina na sajmu u Pakracu

Predstavljena knjiga ”Milko Kelemen i Slatina”
11.10.2014.
Završena terenska nastava projekta ”Istina o pobjednicima”
13.10.2014.

Slatinski CZP, Lag Marinianis i Grad Slatina na sajmu u Pakracu

Grad Slatina, slatinski Centar za poduzetništvo i LAG Marinianis sudjelovali su na šestom sajmu ruralnog turizma “Slavonski banovac 2014” na kojem su predstavili proizvode lokalnih obrtnika/poduzetnika. Sajam je 9. listopada ove godine organiziran u suradnji Grada Pakraca i Poduzetničkog centra Pakrac.

Na izložbeno-prodajnom sajmu u Pakracu sudjelovalo je više od 80 izlagača na kojem su predstavljeni autohtoni proizvodi, stari zanati i obrti te je promovirana turistička ponuda i tradicionalne vrijednosti kontinentalne Hrvatske. Također, organiziran je niz okruglih stolova kojima se je željelo educirati poduzetnike i obrtnike te im pomoći kod promocije, unapređenja proizvodnje i plasmana proizvoda na tržište. U sklopu sajma održan je forum na kojem su sudjelovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede koji su tom prilikom predstavili Program ruralnog razvoja i LEADER mjere. Osim njih, sudjelovali su i predstavnici razvojnih agencija Slavonije i drugih regija RH, turističke zajednice i LAG-ovi, a tom prigodom Milan Janković predstavio je LAG Marinianis.

Na sajmu su uspostavljeni novi kontakti i dogovoreni sastanci u cilju širenja suradnje u regiji i promicanja poduzetništva na području grada Slatine i okolice. (czp slatina)

no images were found

Skip to content