Slatini za rođendan Gala programu KRG „Pirueta“

8. rujna započinje Bike, Fun & Run festival
05.09.2018.
U zavičajnom muzeju Slatina otvorena izložba ribičkog pribora
05.09.2018.
8. rujna započinje Bike, Fun & Run festival
05.09.2018.
U zavičajnom muzeju Slatina otvorena izložba ribičkog pribora
05.09.2018.

Slatini za rođendan Gala programu KRG „Pirueta“

dig

Još jedna u nizu zanimljivih manifestacija prošle je nedjelje obogatila 5. slatinski sajam “Kako su radili naši stari” u okviru obilježavanja Dana grada Slatine, riječ je o Gala programu koji je pripremio Klub ritmičke gimnastike „Pirueta“ iz Virovitice u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Slatine.

Brojni posjetitelji imali su prigodu vidjeti pet točaka u kojima su nastupile djevojčice iz Čačinaca, Virovitice i Slatine, a u posljednjoj zajedničkoj gala vježbi priključile su se i najmlađe posjetiteljice sajma te se okušale u ritmičkoj gimnastici. Program je održan u Parku 136. slatinske brigade na tepihu koji je upravo za vježbu slatinskog tima djevojčica Piruete nabavio Grad Slatina.

Ritmička gimnastika je spoj baleta, plesa i gimnastike, ali i olimpijski sport, a KRG Pirueta je prvi klub ritmičke gimnastike u povijesti Virovitičko-podravske županije. Klub je osnovan 2015. godine i postiže zapažene rezultate, te osvaja medalje na mnogobrojnim međunarodnim turnirima.

Na početku je sve nazočne pozdravila predsjednica Kluba ritmičke gimnastike „Pirueta“ Olivera Pleše koja je tom prigodom pozvala zainteresirane djevojčice od 3 do 15 godina, da se pridruže ritmičkoj obitelji KRG Pirueta koji je vođen stručnim timom kineziologa i trenerica ritmičke gimnastike, a osim u Virovitici djeluje u Slatini, Čačincima i Piomači. Javiti se mogu putem facebook stranice KRG Pirueta Virovitica.
Na taj način djevojčice mogu ostvariti svoje najbolje rekreativne i natjecateljske mogućnosti, trenirati uz glazbu, te doprinijeti svome zdravlju i elegantnom oblikovanju tijela. Programi KRG Pirueta prilagođeni su svima – od početnih koraka do vrhunske ritmičke gimnastike.“ – rekla je Olivera Pleše. (www.radioslatina.hr)

Skip to content