Slatina KOM d.o.o. uvodi odvojeno skupljanja otpadne odjeće i staklene ambalaže “od vrata do vrata” putem namjenskih vrećica

Gradska razvojna agencija Slatine održala edukaciju za predstavnike slatinskih udruga
05.01.2018.
Natječaj za financiranje programa i projekata udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata za 2018. godinu
08.01.2018.

Slatina KOM d.o.o. uvodi odvojeno skupljanja otpadne odjeće i staklene ambalaže “od vrata do vrata” putem namjenskih vrećica

Tvrtka Slatina kom d.o.o. nastavlja s aktivnostima koje će  građanima osigurati što bolju mogućnost razdvajanja različitih vrsta reciklabilnog otpada. Izrađene su namjenske vrećice kojima će se na kućnom pragu u terminima kada se preuzima papir, plastika i limenke preuzimati i otpadna odjeća i  tekstil, te otpadno ambalažno staklo.

OTPADNA ODJEĆA I TEKSTIL

Odjeću koju više ne koristimo, a ista je još uvijek dobre kvalitete možete donirati Crvenom križu ili Caritasu. Odjeću i tekstil koji više nisu upotrebljivi građani mogu samostalno predati u RECIKLAŽNO DVORIŠTE Radosavci.

Na blagajni tvrtke Slatina kom d.o.o.  možete podignuti namjensku vrećicu za otpadnu odjeću i tekstil, te je u terminu preuzimanja ostalog reciklabilnog otpada (papir, plastika, limenke) predati na kućnom pragu.

OTPADNO AMBALAŽNO STAKLO

Podsjećamo građane na mogućnost predaje povratne staklene ambalaže u trgovačkim centima.

Staklenu ambalažu koja nije povratna možete predati u RECIKLAŽNO DVORIŠTE  Radosavci. Također na blagajni tvrtke Slatina kom d.o.o. možete podignuti namjensku vrećicu za staklo, te je u terminu preuzimanja ostalog reciklabilnog otpada (papir, plastika, limenke) ostaviti na kućnom pragu.

Nadamo se da će vam ove nove mogućnosti olakšati zbrinjavanje otpada, a svima zajedno osigurati čistiji i zdraviji okoliš. (Izvor: Slatina KOM d.o.o.)

Skip to content