Škole u Slatini od 7. rujna kreću sa novom školskom godinom

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović nazočila svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom dana Virovitičko-podravske županije
03.09.2015.
Glasnici istine istrčali drugi memorijalni maraton Slatina-Četekovac
04.09.2015.
Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović nazočila svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom dana Virovitičko-podravske županije
03.09.2015.
Glasnici istine istrčali drugi memorijalni maraton Slatina-Četekovac
04.09.2015.

Škole u Slatini od 7. rujna kreću sa novom školskom godinom

U ponedjeljak, 7. rujna, počinje nastava u školama na području grada Slatine. U nastavku se nalaze informacije o prvom danu nastave u svim školama na području Grada.

Osnovna škola Eugena Kumičića

U OŠ Eugena Kumičića ove školske godine uvedene su brojne promjene: učenici od 5.-8. razreda i učenici posebnih odjela od ove školske godine idu samo u jutarnju smjenu, dok će učenici razredne nastave(1.-4. razred) ići u dvije smjene i to u jednu smjenu učenici prvih i trećih razreda, a u drugu smjenu učenici drugih i četvrtih razreda. Nastava će završiti najkasnije u 17 i 30h tako da nitko od učenika neće ići kući po mraku. Učenici Područnih škola, svi osim PŠ Bakić, rade već u jednoj smjeni.

Raspored za prvi dan škole: u jutarnju smjenu dolaze učenici 1. i 3.razreda te učenici od 5. do 8.razreda. Učenici 3.razreda dolaze u 7:45 sati, a đacima prvacima priprema se poseban svečani doček i oni trebaju doći u školu u 8:00 sati. Učenici od 5. do 8.razreda dolaze u 8:35 sati. U poslijepodnevnu smjenu u 13:05 sati dolaze učenici 2.razreda (prvi tjedan škole, 4.razred je u školi u prirodi). U područnim školama Bakić,Josipovo,Vaška i Novaki učenike svih razreda, kao i učenike prvih razreda i njihove roditelje očekujemo u 8.00 sati.

Raspored predavanja će učenici dobiti u školi.

Osnovna škola Josipa Kozarca

Učenici razredne nastave, odnosno od prvog do četvrtog razreda, idu u poslijepodnevnu smjenu sa početkom u 14 sati, a učenici predmetne nastave, odnosno od petog do osmog razreda, idu u prijepodnevnu smjenu s početkom u 7:45h.

Učenici područnih škola idu u prijepodnevnu smjenu s početkom u 8 sati.

Učenici će raspored predavanja dobiti u školi.

 

Srednja škola Marka Marulića

Učenici strukovnih programa za zanimanja elektrotehničar, poljoprivredni tehničar opći i agroturistički tehničar dolaze u prijepodnevnu smjenu s početkom u 7.45 sati.

Učenici opće gimnazije i strukovnog programa za zanimanje ekonomist dolaze u poslijepodnevnu smjenu s početkom u 13.45 sati.

Raspored predavanja će biti objavljen na web stranicama škole u petak 4. rujna.

 

Industrijsko-obrtnička škola Slatina

U ponedjeljak, 7. rujna, učenici trebaju doći u školu prema sljedećem rasporedu:

  1. razredi u 7:45 sati okupljanje u predvorju škole i odlazak s razrednicima u razrede
  2. razredi u 9:30 sati okupljanje u predvorju škole i odlazak s razrednicima u razrede
  3. razredi u 10:30 sati okupljanje u predvorju škole i odlazak s razrednicima u razrede

Raspored u dvije smjene kreće od utorka, 8. rujna, a nalazi se na stranicama škole.

Skip to content