Savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave “Radovi na uređenju EPIcentar Sequoia”

Čestitka predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine Darija Vrbaslije povodom blagdana Uskrsa
19/04/2019
Udruga mladih KRIK Slatina – projekt „Mladi za održivu zajednicu“
26/04/2019

Savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave “Radovi na uređenju EPIcentar Sequoia”

Grad Slatina je, temeljem članka 198. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine”, broj 120/16) obvezan, prije pokretanja otvorenog ili ograničenog postupka javne nabave za nabavu radova ( male i velike vrijednosti) ili postupka javne nabave velike vrijednosti za nabavu robe ili usluga, provesti postupak obveznog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u trajanju od minimalno 5 (pet) dana.

Naručitelj, Grad Slatina, pokrenuo je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave „Radovi na uređenju EPIcentar Sequoia “, ev.br. 40/19.

Prethodno savjetovanje otvoreno je od 26. travnja do 03. svibnja 2019. godine.  Sudjelovanje u prethodnom savjetovanju moguće je putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske. Grad Slatina na ovom mjestu objavit će Izvješće o provedenom savjetovanju.

Dokumentaciju preuzmite klikom na poveznicu ispod:

 

 

Skip to content