Sastanak predstavnika VPŽ i delegacije regije Veneto

Objavljena 2 nova natječaja iz Vinske omotnice
21.11.2014.
Održana akcija ”Pronađi svoj put u zdravi život”
21.11.2014.

Sastanak predstavnika VPŽ i delegacije regije Veneto

U sklopu posjeta talijanske delegacije regije Veneto Virovitičko-podravskoj županiji, u petak 21. studenog u 10 sati, u prostorijama Županije, održan je radni sastanak talijanskih delegata s predstavnicima Virovitičko-podravske županije. Sastanku su nazočili zamjenici župana Sanja Bošnjak, Zdravko Dijaković i Igor Pavković te v.d. ravnatelja Razvojne agencije VIDRA Tomislav Petric. Tom prilikom gostima su prezentirani potencijali kojima raspolaže Virovitičko-podravska županija, kao i poslovne i investicijske prilike.

Nakon radnog sastanka planiran je obilazak kurije Janković u Kapela Dvoru, koja je obnovljena u sklopu EU projekta Drava4Enjoy te gospodarstvenika s područja Virovitičko-podravske županije. Podsjetimo, u listopadu ove godine, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Igor Pavković bili su u radnoj posjeti regiji Veneto, gdje su prezentirali mogućnosti stranih ulaganja u Virovitičko-podravsku županiju.

Ova radna posjeta će također biti prilika za razmjenu primjera dobre prakse pošto je regija Veneto jedna od uspješnijih regija po povlačenju EU sredstava za prekograničnu i transnacionalnu suradnju, te ruralni razvoj. (vpz.hr)

no images were found

Skip to content