Sastanak predstavnika VPŽ i delegacije regije Veneto
21.11.2014.
Lions Club Slatina prikupljao sredstva za potrebite
21.11.2014.

Održana akcija ”Pronađi svoj put u zdravi život”

Policijski službenici PU Virovitičko – podravske na glavnom gradskom trgu održali su akciju “Pronađi svoj put u zdravi život”

Razdoblje od 15.11. – 15.12. ove godine sukladno Nacionalnom programu prevencije ovisnosti za djecu i mlade u odgojno-obrazovnom sustavu, te djecu i mlade u sustavu socijalne skrbi, obilježava se kao mjesec borbe protiv ovisnosti pod nazivom „Pronađi svoj put u zdravi život“.

Cilj akcije je da se podijelom promo-materijala učenicima i mladima te građanima kao i edukacijom i informiranjem putem medija ukaže na štetne posljedice po zdravlje koju čine sredstva ovisnosti kao što su pušenje, alkohol, droge i igre na sreću-kockanje, kao i o tome gdje se kriju opasnosti od rizičnog i nezdravog ponašanja.

Projekt prevencije na području Virovitičko-podravske županije, provodi Policijska uprava virovitičko-podravska, Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ virovitičko-podravske županije, Obiteljski centar virovitičko-podravske županije i Povjerenstvo za suzbijanje ovisnosti virovitičko-podravske županije.

Podršku akciji u ime grada dao je i pročelnik Ureda gradonačelnika Radenko Pavić a Policijsku postaju Slatina koja akciju provodi na području grada predstavljali su načelnik Policijske postaje Krunoslav Sertić i kontakt policajci Stjepan Srednoselac i Željko Lukaček. (radioslatina.hr)

Skip to content