Redovnu godišnju Skupštinu održao Nogometni klub „Slavonija“ Sladojevci

Izvješće o provedenom savjetovanju o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Slatine
29.01.2018.
Gradska razvojna agencija Slatine za Grad Slatinu prijavila projekt “Mislimo na vas”
30.01.2018.

Redovnu godišnju Skupštinu održao Nogometni klub „Slavonija“ Sladojevci

U nedjelju, 28. siječnja, u Sladojevcima svoju redovnu godišnju Skupštinu održao je Nogometni klub „Slavonija“ Sladojevci, a koju su uz članove kluba svojom nazočnošću uveličali gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić, gradski vijećnici Ilija Nikolić i Saša Matijević, tajnik Zajednice sportskih udruga grada Slatine Željko Stipanić i predsjednik NK „Tehničar“ Cabuna Marijan Borovec. Financijsko izvješće podnio je predsjednik kluba Ivan Kovač, dok je izvješće o radu kluba podnio potpredsjednik Mile Pokopčić koji je naglasio kako je 2017. godina bila vrlo uspješna, te se osvrnuo na osvajanje 1. mjesta u II. županijskoj nogometnoj ligi.

Izvijestio je prisutne o radu kluba s mlađim dobnim kategorijama i o radovima na samom nogometnom igralištu. Donesen je financijski i plan rada za ovu godinu kojemu će okosnica biti daljnji rad s mladima i održavanje opstanka u I. županijskoj nogometnoj ligi. Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić uz pohvale uspješnom radu, svoju podršku Nogometnom klubu „Slavonija“ Sladojevci izrazio je najavom financijske i bilo kakve druge pomoći u okviru mogućnosti Grada.

Čestitke klubu na plasmanu u viši rang natjecanja uputio je i tajnik Zajednice sportskih udruga grada Slatine Željko Stipanić i obznanio znatno povećanje sredstava prema klubu od strane slatinske Zajednice sportskih udruga. (www.radioslatina.hr)

Skip to content