Radionica “Upravljanje projektnim ciklusom”

Predstavljanje knjige “Umjetnost života”
12.05.2015.
Produljen rok za podnošenje zahtjeva za potporu 2015. godine
14.05.2015.

Radionica “Upravljanje projektnim ciklusom”

U prostorima Crvenog križa u Slatini, u organizaciji LAG-a Marinianis i VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, održana je radionica na temu „Upravljanje projektnim ciklusom“.

Više o radionici rekla nam je voditeljica radionice Željka Vuković:

– Cilj ove radionice je upoznati sve polaznike sa logičkim pristupom pisanju projekata, što je iznimno bitno za razvoj cijele lokalne zajednice s obzirom na to da su nam na raspolaganju izdašna sredstva iz EU fondova. Svi polaznici bi morali naučiti tehniku pisanja projekata i prijavljivanja natječaja prema interesima njihovih zajednica ili organizacija. Prisutni su članovi LAG-a Marinianis, predstavnici gradova i općina. Smatramo da su to sve ključne osobe na lokalnom nivou koje mogu pridonijeti razvoju svoje zajednice kao i razvoju cijele županije“.

Tajnik LAG-a Marinianis, Milan Janković, pojasnio je da se radionica financira sredstvima IPARD-a te da se sastoji od tri dijela: „Upravljanje projektnim ciklusom“, „Cost benefit analiza“ i „Poslovni plan“. Radionica će trajati četiri dana. (www.icv.hr, mt, Fotografije: Marko Telišman, 13. 5. 2015)

 

Skip to content